Bluetooth kulaklık hakıında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G_yigit

G_yigit

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth kulaklık hakıında yardım
merhaba arkadaşlara ben sizden bir konuda yardım isteyecektim bir kaç gündür bluetooh kulaklık alma fikrim var kablosuz istiyorum incelemelerim sonunda 2.0 ve 2.1 mevcut olduğunu gördüm bende şu an N70 var bu bluetooh 2.0 ama ileride değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olmanızı istediğim konu ise

blu 2.1 kulaklık 2.0 destekler mi yada tam tersi çalışır mı ?

yada telefonu değiştirdikten sonra alacağım yeni telefona göre mi almayı tavsiye edersiniz. fakat değiştirme süremde en az 5 ay kadar :( . Bu telefondan sonra dokunmatik almayı düşünüyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Navy Blue

Navy Blue

Üye
bluetooht kulaklıklar bluetooth olan birçok telefonu destekler özellikle bu konuda marka kulaklıkları almanızı tavsiye ederim sorun yaşamazsınız...
Mevcut bluetooth sürümlerinden her üst sürüm bir alt sürümü destekler (2.0, 2.1, 3.0 , 4.0)
Yani telefon sürümüz 2.0 ise 3.0 kullaklık sizin telefonu destekler...
Ayrıca bluetooth kulaklık alırken tavsiyem tek kulaklığı olan kablolu modellerden alın... Diğer sabit olanlar kulağınızda ağrı yapabilir...

Mesela ben samsung'un bu harika bluetooth modelini kullanıyorum kullanımı rahat, titreşimli ve birkaç ekstra özelliği var...
Piayasada 150 tl'ye kadar bluetooth kulaklık çeşitlerini bulabilirsin...

G_yigit

G_yigit

Üye
    Konu Sahibi
evet bu kulaklık baya tavsiye edildi ve baya memnuniyet bildirenler oldu ama ben kablosuz istiyorum çünkü misal bir işle uğraşırken telefon çaldı ve ellerin kirli yada bir iş yapıyorsun elin pis hemen kulağa takmak daha kolay ağrı olayı düşündürüyor ama ben öyle çok aşırı kullanmak için istemiyorum yine de ağrı yapar mı acaba

bilgi için teşekkürler....

pasha14

pasha14

Üye
Stereo kulaklık al bence. Tek kulaklıklardan pek güzel ses çıkmıyor normal kablolu kulaklıktan aldığın sesi alamazsın.

G_yigit

G_yigit

Üye
    Konu Sahibi
kablolu kulaklık var zaten amaç pratiklik

----------Eklendi @ 20:10:27 ---------- Yazıldı @ 20:02:54 ----------

hepsi burada dan kampanya dahilinde 40 tl ye "Nokia BH-216 Bluetooth Kulaklık Beyaz" buldum sizce nasıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt