Bluetooth kendiliğinden açılıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Lumiance

Lumiance

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth kendiliğinden açılıyor!
Bi kaç saat önce video izlerken ekrana bi uyarı belirdi yalnız parmağım yanlışlıkla dokunduğu için hemen kayboldu. Zannediyorum bluetoothla dosya gönderirken cihaz seçim ekranı gibi bir şeydi bir anda olduğu için göremedim. Hemen video playerdan çıktığımda bt un açık olduğunu gördüm. Kapatırken 3 gün önce nfc yi ilk kez deneme fırsatım olmuştu. O gün nfc yi de açık unuttuğumu hatırladım ve ondan olabileceği düşüncesiyle nfc yi de kapattım. Ama son bir kaç saattir bt yine kendiliğinden açıldı.

Problem acaba her zamanki gibi yazılımsal bir hata mı yoksa bende mi? (cebimde ekran kilidinin kendiliğinden açılıp yanlışlıkla ekrana temas sonucu açılması vs. - çok uzak bir ihtimal ama :))

Bu konu hakkındaki fikir, görüş ve önerileriniz ile beni aydınlatabilirseniz çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler...

Cihaz modeli: Nokia 701
Yazılım adı: Nokia Belle Feature Pack 2
Yazılım sürümü: 113.010.1506
Sorun: Bluetoothun kendiliğinden açılması.

By-HaCk

By-HaCk

Üye
öncelikle adaşım bu sorun sadece iki kere mi oldu iki kere olduysa nfc ye bağlı olabilir veya kullandığın herhangi bir uygulama buna sebep olabilir dert etme yani han çok sıkıntı olursa flash atarsın olur biter :oke:

Lumiance

Lumiance

Üye
    Konu Sahibi
yok iki kere değil son 4 saattir belirli aralıklarla oluyor hatta bu mesajı yazarken yine açık olduğunu farkettim. Tuş kilidinden mi acaba ne zaman kendim kapatıp açsam açık oluyor.

- - - Eklendi - - -

sorun çözüldü.

Aslında sorun değilmiş konumlama yönteminde bluetooth gps seçiliymiş. Gps e her bağlanmaya çalışırken bluetooth u da açıyormuş.

Ayarlar » Uygulama ayarları » Konumlama » Konumumu bul » Konumlama yöntemleri nden Bluetooth GPS in işaretini kaldırınca halloldu. :)

By-HaCk

By-HaCk

Üye
sorunu çözmene sevndm :) iyi forumlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iyide kardeşim onu zamanında niye işaretlersin bizide burda ayağa kaldırdın:)şaka bir yana bulmana sevindim

Lumiance

Lumiance

Üye
    Konu Sahibi
özel güvenlik işindeyim. Geceleri tek başına kalınca vakit geçmek bilmiyor. Haliyle vakit geçirmek için telefonu kurcalıyorum program ekle / kaldır, ayarları değiştir derken, uykusuzlukta eklenimce üstüne ne zaman ne yaptığımı hatırlayamıyorum bazen işte :)

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
:locked:

ANIL

ANIL

Admin
sorun çözüldü.

Aslında sorun değilmiş konumlama yönteminde bluetooth gps seçiliymiş. Gps e her bağlanmaya çalışırken bluetooth u da açıyormuş.

Ayarlar » Uygulama ayarları » Konumlama » Konumumu bul » Konumlama yöntemleri nden Bluetooth GPS in işaretini kaldırınca halloldu. :)

Sorun çözüldüğüne göre konu :locked:

Üst Alt