Lumiance
Üye
Bluetooth kendiliğinden açılıyor!
Bi kaç saat önce video izlerken ekrana bi uyarı belirdi yalnız parmağım yanlışlıkla dokunduğu için hemen kayboldu. Zannediyorum bluetoothla dosya gönderirken cihaz seçim ekranı gibi bir şeydi bir anda olduğu için göremedim. Hemen video playerdan çıktığımda bt un açık olduğunu gördüm. Kapatırken 3 gün önce nfc yi ilk kez deneme fırsatım olmuştu. O gün nfc yi de açık unuttuğumu hatırladım ve ondan olabileceği düşüncesiyle nfc yi de kapattım. Ama son bir kaç saattir bt yine kendiliğinden açıldı.
Problem acaba her zamanki gibi yazılımsal bir hata mı yoksa bende mi? (cebimde ekran kilidinin kendiliğinden açılıp yanlışlıkla ekrana temas sonucu açılması vs. - çok uzak bir ihtimal ama
)
Bu konu hakkındaki fikir, görüş ve önerileriniz ile beni aydınlatabilirseniz çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler...
Cihaz modeli: Nokia 701
Yazılım adı: Nokia Belle Feature Pack 2
Yazılım sürümü: 113.010.1506
Sorun: Bluetoothun kendiliğinden açılması.
Problem acaba her zamanki gibi yazılımsal bir hata mı yoksa bende mi? (cebimde ekran kilidinin kendiliğinden açılıp yanlışlıkla ekrana temas sonucu açılması vs. - çok uzak bir ihtimal ama
)Bu konu hakkındaki fikir, görüş ve önerileriniz ile beni aydınlatabilirseniz çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler...
Cihaz modeli: Nokia 701
Yazılım adı: Nokia Belle Feature Pack 2
Yazılım sürümü: 113.010.1506
Sorun: Bluetoothun kendiliğinden açılması.