helalll dedıgıı gıbı kastırdım oldu buuyuk ıhtımal yere falan dustugu zaman darbe alıo kastırıldıgı zaman yerıne oturuo yada temas edıo )) SONUÇÇ başarılıı thnxx
telefonun bt modülündeki temassızlıktan kaynaklanan donanımsal bir sorundur.
Telefon modüle erişemediği için bu hatayı verir.
Bu şekilde telefonu gerdirdiğinizde telefonun modül kartları esneyeceğinden soğuk lehim bi şekilde temas eder
Arkadaşın telefonunda bende yapıyorum fakat daha büyük problemlere sorun çıkartabilir, telefonunuzu kaybetmek istemiyorsanız tamire vermenizi tavsiye ederim..
Denendi,başarılı
Bluetooh işlemi gerçekleştirilemiyor uyarısı alıyordum,telefonu arkadaşın dediği gibi kastırınca ilginç bir şekilde bluetooth açıldı.
Teşekkürler...
Arkadaşım Telefonun Altını Dikey Bir Şekilde Avucunun İçine Al. Sağ El Avuç İçini de Telefonun Üstüne Koy. Sağ Elini Sağ Tarafa Sol Elini de Sol Tarafa Hafifçe Çok Zorlamadan 2 - 3 Saniye Çevir. Bırak. Olursa Olur Zaten. Olmazsa Sorun Başkadır. Kıracan Yoksa Telefonu.
Ben Dediğim Şekilde Yaptım ve Hata Kayboldu. Bilgilendirme İçin Teşekkürler.
Arkadaşlar bu çözümü bende birkaç sitede okudum fakat dalga geçiyorlar diye denememiştim bile. Fakat burada anlatıldıgı gibi telefonun üst kısmını sağa, alt kısmını ise sola doğru kastırarak bluetooth u açmaya çalıştım ve vaayyyy annassssnı dedim gerçekten benm telefonumda işe yaradı. Kafayı yiycektim neredeyse. Formata filan gerek yok. Tarif edileni uygulayın açılacaktır inş.
aç yaptığımız da biraz bekliyo ondan sonra gerçekleştirilemiyor diyor o arada kastıracaz tl i ama çok sağlıklı değil bence bırakınca aynı hale dönüyo açık gözüküyo ama hiç birşey yapılmıyo yapılsada baya zor oluyo sürekli kasılmış halde beklemek gerekiyo bende böyle sizleri bilmiyorum
Valla ben hard format attim düzeldi sonra tekrar bozuldu bir türlü bulamamiştim çözümü ancak arkadaş gayet basit bir teknikle olayi çözmüş bende telefonun ön kamerasinin olduğu yere hafifçe bastirdim düzeldi. Teşekkürler emeğine sağlik