BLUETOOTH ile telefonu pc den hoparlör olarak kullanma yardım edin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

camoluk_94

Üye
    Konu Sahibi
BLUETOOTH ile telefonu pc den hoparlör olarak kullanma yardım edin !!!
:nono:arkadaşlar bluetooth ile telefonu pcden hoparlör olarak kullanılan bi program varmı yardım ederseniz sevinirim :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Öyle zor bişey istmişsin ki yorum bile yapamadım valla:)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sorunu tam anlamadım...Neyi ne olarak kullanmak istiyorsun ?...

cane30

cane30

Üye
kardes telin blue. aç bilgisayardn arattır bulundumu orda seçimler var dosya transferi falan head diye bir sey var ona tıkla olur

emrahuzun84

Üye
bu olay gayet mümkün bir şey ama nasıl oluyor ben hala çözemedim. iş yerimdeki pc lenovo tablet pc dokunmatik. orada bluetooth ile telefonu senkronize ettikten sonra pcde telefonun üzerine çift tıklayınca hoparlörü etkinleştir gibisinden bi kutucuk çıkıyor.onu açınca telefonda çıkan bütün sesler pc nin hoparlöründen çıkıyor. ama evdeki laptopla bu mümkün değil. güncellemediğim bluetooth sürücüsü kalmadı neredeyse. senkronize ettikten sonra çift tıklıyorum telin sürücü ayarları çıkıyor sadece.aradığım kutucuktan eser yok. ikisininde işletim sistemi windows 7 .problem bluetooth kartlarının marka model farkından olabilirmi acaba. bu durumun sebebini bilen varsa yardımlarını bekliyorum...

turkstinger

Üye
bu olay gayet mümkün bir şey ama nasıl oluyor ben hala çözemedim. iş yerimdeki pc lenovo tablet pc dokunmatik. orada bluetooth ile telefonu senkronize ettikten sonra pcde telefonun üzerine çift tıklayınca hoparlörü etkinleştir gibisinden bi kutucuk çıkıyor.onu açınca telefonda çıkan bütün sesler pc nin hoparlöründen çıkıyor. ama evdeki laptopla bu mümkün değil. güncellemediğim bluetooth sürücüsü kalmadı neredeyse. senkronize ettikten sonra çift tıklıyorum telin sürücü ayarları çıkıyor sadece.aradığım kutucuktan eser yok. ikisininde işletim sistemi windows 7 .problem bluetooth kartlarının marka model farkından olabilirmi acaba. bu durumun sebebini bilen varsa yardımlarını bekliyorum...

Aynı şeyi bende bilgisayarımda kurmayı denedim. Bir sürü foruma nasıl yapılır diye yazdım ama bir allah kulu şöyle bir program var olur demedi. Herkes imkansız, olmaz, mümkün değil gibi yorumlar yazdı. Arkadaşıma yenilerde bir samsung notebook aldık. Bluetooth programında telefonu bir kez tanıtınca telefona gelen aramaları bilgisayar üzerinden yanıtladık ve aramalarımızı yine bilgisayar üzerinden gerçekleştirdik. Şu an benim bilgisiyarım toshiba. bluetooth programı olmasına rağmen bu özelliği desteklemediği için bu şekilde kullanamıyorum. Ama son çıkan samsunglarda kendiliğinden böyle çalışan bir program var.

typerr1982

typerr1982

Üye
ben kendi bilgisayarımda kullanıyorum telefon görüşmelerimi yaparken kim yok dediyse yanılmış

madrid1902

Üye
Benım pc nın kendı özellgı bu.

Üst Alt