bluetooth ile internete girmek

Sponsorlu Bağlantılar

moonriver

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth ile internete girmek
arkadaşlar bende se p990i var bluetooth la internete nasıl bağlanabilirim.açıklarsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: hasanzbk, kemall38 ve fatih_gs1994

Ozan

Ozan

Admin
Yani bilgisayardaki baglantıyı telefonda mı kullanmak istiyosunuz bluetooth olarak. Yararlı Bilgiler ve dökümanlar bölümünde mevcut birkaç makale vardı konuyla alakalı

o_ooo

Üye
bece olmaz telefon modem olarak kullana bilirsiniz ama bilgisayardaki interneti kullanamazsiniz wiless gibi olmaz ben gormedim hic

youngprogrammer

Üye
ben bi ara internette araştırmıştım ingilizce bi siteden okuyup yapmayı denemiştim kontörlerim sıfırlanmıştı:( olmuyo sanırım ya olsa yaygın olurdu zaten

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Bencede olmaz nasıl olacakkki zaten kontörün varsa internete girebilirsin yoksa giremessin bence..

cormorant89

Üye
beyler sizi hayal kırıklıgına ugratıcam ama yeni teknolojide artık mümkün wireles program ları sayesinde bilgisayarın baglı oldugu kablosuz modemlere baglanıla bilio kontur gitmeden isterseniz ordan dosya transferi yapabiliosınuz kontur gitmiyor :D

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
evet wifiden giriyor diye forumlarda bağırıyorlar ama telefon flight modda olacak yoksa kontörler biter bilginize

aeon_flux

Üye
arkadaşlar merhaba bende p990i kullanıcısıyım bluetooth la ağa bağlanıp internete girme işini bende denedim ama başaramadım. sony ericssonnun desrek telefonunu aradım yardımcı oldular. telefon ağ üzerinden internerti gördü ama tarayıcıyı açtıgımda benden tekrar bağlantı seçmemi istedi. anlyacağınız olmuyor. AMA biraz ugrasırsak belkide olabilir. isterseniz sizlere nasıl ayar yapılacağını anlatabilirim...