Bluetooth İle İnternet !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth İle İnternet !
Arkadaşlar benim modem kablolu ve bleutooth cihazım var. Telefonum Galaxy Ace Ve İşletim Sistemim Win7 32Bit.
Cepten pcdeki internete bluetooth yoluyla bağlanabilceğimi öğrenince bluetooth cihazı aldım ama nasıl bağlanacağımı bilmiyorum ?
Yardımlarınızı bekliyorum...

droidçi

droidçi

Üye
Arkadaşlar benim modem kablolu ve bleutooth cihazım var. Telefonum Galaxy Ace Ve İşletim Sistemim Win7 32Bit.
Cepten pcdeki internete bluetooth yoluyla bağlanabilceğimi öğrenince bluetooth cihazı aldım ama nasıl bağlanacağımı bilmiyorum ?
Yardımlarınızı bekliyorum...
ayarlara gir orda mobil ve kablosuz ayarlara gir bağlantı paylaşımda bluetooth palaşımına tik koy

-Emre

-Emre

Üye
ayarlara gir orda mobil ve kablosuz ayarlara gir bağlantı paylaşımda bluetooth palaşımına tik koy

yanlış anlamışsın adam pcdeki netı tele aktarmak istiyor .bunun için cihazlar varps miydi öyle bişey

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim telefon dizini öyle değil ki :)
Kablosuz Ağ Ayarlarında
1-)Uçuş Modu
2-)Wi-Fi Ayarları
3-)Bluetooth Ayarları
4-)Bağ. ve Taşınabilir Wifi alanı
5-)VPN Ayarları
6-)Mobil Ağlar

- - - Eklendi - - -

yanlış anlamışsın adam pcdeki netı tele aktarmak istiyor .bunun için cihazlar varps miydi öyle bişey
varps ?

-Emre

-Emre

Üye
wps dicektim :d:

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
varps :D iyiymiş :D

foreverthe

foreverthe

Üye
böyle bir şey varsa cidden çok makbule geçer yoksa 100 TL filan bayılıp modem alıcam :(

cokyasar44

cokyasar44

Üye
Arkadaş bilgisayarını wifi dağıtıcı yaparak bu işi halledebilirsin.connectify programı laptop bilgisayarı(tabi varsa) wifi verici haline getirebilir.

emrelives2

Üye
bende bosta kablosuz modem var cift antenli airtes marka. dusunursen iletisime gec.

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Hocam böyle bir şey bulurlarsa cidden çok iyi olur. İnternetim kablolu ve sınırsız, ayrıyeten sınırsız internet paketi yapıyorum telefonu çok koyuyor adama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt