galaxy7 Üye yaw kardeşim açmışsın konuyu bakmıyosn maxidaşım lütfn şunu yazarmısınız bu sembolde kaç boşluk var; (c) nasıl olacak yaw
yaw kardeşim açmışsın konuyu bakmıyosn maxidaşım lütfn şunu yazarmısınız bu sembolde kaç boşluk var; (c) nasıl olacak yaw
scout373 Üye kardeşim şu linki indirenlerden birisi farklı siteden upload edebilirmi? Telefonla giriyorum üye ol falan diyor .d indiremiyorum
kardeşim şu linki indirenlerden birisi farklı siteden upload edebilirmi? Telefonla giriyorum üye ol falan diyor .d indiremiyorum
aydin083 Üye Dostum paylasim icin sagol ama e71 de nasil koyuyoruz bu isareti.bilgilendirirsen seviniriz.
namiklar12 Üye n79 da (c) işaretini koydum . 2005 model 5500 telefonumda bluetoothu actım cayır cayır buldu gösterdi . kapanmadı kasmadı bile
n79 da (c) işaretini koydum . 2005 model 5500 telefonumda bluetoothu actım cayır cayır buldu gösterdi . kapanmadı kasmadı bile
merhaba mustafa Üye arkadaşlar bu konuda © nsl yapılır solıcm hm de dırek telden : ilk olarak ctrl ye basıp beraber olarak hıc salmadan 169 yazın telefondan çıkıyor ama daha denemedm
arkadaşlar bu konuda © nsl yapılır solıcm hm de dırek telden : ilk olarak ctrl ye basıp beraber olarak hıc salmadan 169 yazın telefondan çıkıyor ama daha denemedm
tektonik1907 Üye Opda üyeliği olupta .cer ve .ky dosyalarını indiremeyen benimle iletişime geçsin kendi adlarına indirilir ve istedikleri siteye upload edilir
Opda üyeliği olupta .cer ve .ky dosyalarını indiremeyen benimle iletişime geçsin kendi adlarına indirilir ve istedikleri siteye upload edilir