Bluetooth Headset + Radyo

devran86

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Headset + Radyo
Merhaba arkadaşlar,

N8'in kendi kulaklığından ses güçlü gelmediği için, geçenlerde yeni bir headset almaya karar verdim. Olmuşken bluetooth bağlantısı olsun dedim ve stereo ses destekleyen modeller olduğunu öğrendim. Sonunda Samsung HS3000 bluetooth headset aldım, performansı gayet iyi ama tek bir sorunum var. Telefonun kulaklık girişinde kablo takılı olmadığı için, radyo çalışmıyor. Anten meselesi yani. Telefonun kendi fm radyosunu bluetooth headset üzerinden dinlemeyi mümkün kılabilecek bildiğiniz alternatif yöntemler var mı?

Şu denendi: Bluetooth headset bağlıyken, radyo anteni işlevini görsün diye oraya kablo taktığımda bu kez headsetteki ses kesiliyor.

Teşekkürler

selmans

Üye
menüden sesi hoparlöre veri seçersen kulaklıktan ses vermez

devran86

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Selmans, ama benim istediğim, telefonun fm radyosunu tel hoparlöründen değil, bluetooth headsetten dinlemek

qsaw

Üye
Teşekkürler Selmans, ama benim istediğim, telefonun fm radyosunu tel hoparlöründen değil, bluetooth headsetten dinlemek
bunu fm verici ile yapabilirsiniz ama headset inizin radyo alıcısı varsa bunu yapabilirsiniz Bunu yaparken telefondan ses çıkmaz.
Buyur bu video yu ben çektim müzik çalardaki müzikleri radyo ile dinliyorum sorun yok ama headset in radyo alıcısı olmadan bu olmaz

">[video=youtube;scXKF43Hi4s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=scXKF43Hi4s[/video]

devran86

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürker qsaw vidyo ve cevap için, headsette maalesef radyo alıcısı yok Olsa zaten direk ordan dinlemek daha pratik olacaktı. Sanırım çözümü yok, telefonun fm radyosundan artık feragat ettim (en azından headset varken), internet radyo kullanmaya başladım. Eskiden cepnet vardı, radyo dinlemeye yetiyordu hızı, kapatılacağını bilseydim iptal ettirmezdim Şimdi Wi-Fi den dinleyebiliyorum sadece.

ben c6-01 kullanıyorum da c7 arasında fark yok diyorlardı mesela radyo kullanarak çal yok

devran86

Üye
    Konu Sahibi
ben c6-01 kullanıyorum da c7 arasında fark yok diyorlardı mesela radyo kullanarak çal yok

İyi bir özellik, ama telefonu aldığımdan beri çok nadir kullanmışımdır (sadece çalışıyor mu diye bakmak için, boş frekans bulmak antene yakın bir yere koymak felan gerekiyor).
Onun yerine önerim PC de bluetooth varsa PC hoparlöründen müzik dinleyebilirsin. Araçta yine aynı, bluetooth varsa ordan bağlantı yapabilirsin. Ama bluetooth bağlantısının tek gıcık yanı telefondaki fm radyoyu kullandırmaması.

by_samci

Üye
kardeşim ben onu 2 senedir olsun istiyom bluetoot kulaklık ile radyo dinleme olmuya olamazda zaten

kardeşim ben onu 2 senedir olsun istiyom bluetoot kulaklık ile radyo dinleme olmuya olamazda zaten

Bende Samsung HS3000 almayı düşünüyordum sırf şu radyoyu rahat dinlemek için. Telefonu cepte kabloyla taşımak bayağı baydı artık. Fm ide çok kullanıyorum tamda bu konuyu soracaktım bende olmamasına üzüldüm. Hala yeni çıkan bir model olmadı değilmi.
Samsung Wave de kullanacağım.

manialog

Üye
ben aldım kullanıyorum 5800 ses kalitesi normal kulaklığından kat kat daha iyi yalnız ekolayzer ayarını bas yapın ses yüksekliğini kapatın stereo genişletmeyi açın gayet güzel oluyor kablo temas etmediği için radyo olarak kullanamıyor tabi ama internet radyo kullanabilirsiniz

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sanırım İnternet radyo dışında bir çözümü yok Çünkü anten şart. Belki dış hoparlör seçeneğini bluetooth kulaklığa yönlendirmek için Cfw ustaları bir mod yapabilirse olabilir. Gerçi ben şimdi radyodan baktım bende dış hoparlör seçeneği de yok