Bluetooth HaCk Son NoKTa..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

albaycan

Üye
benzer bir program vardı ama dilini anlayamadığım için çözemedim.

heroessama

Üye
bahsettiin pronun dili deişiyo ama biraz anlama istiyo ben çözdüm mesela ingilizce yaptım süper bi pro

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Ya harika bişey Sony ericcsonun müzik çalarını durduruyorum. Daha sonra başka bir yeri aratabiliyorum ama keşke virüs bırakabilme olayı olsaydı iyi olurdu benim için. Sevmediğim kişilerin telefonuna virüs bırakırdım en azından!!!

lliseli

lliseli

Üye
bende deneyeyim nasıl bişeymiş

paradox1026

paradox1026

Üye
benim telefonum çökertildi bu program yuzunden

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
Kardeş peki N95 te çalışıyor mu ???

isoakdag

isoakdag

Üye
saol kardeş güzel bi program

KARADERYA

KARADERYA

Üye
KARDES PAYLASIMIN ICIN TESEKKURLER yanlız sana sunu soyleyeyım samsung un son modellerın de bırde sonyericson s700i de bi nprogram vardı cok hosuma gıttı bu program gıbı degıl bluetooth la baglanılıyor ama aratmak ıcın degıl de galerıde kı tum dosyaları gorebılıyorsun vede o dosyalardan ıstedıgını alabılıyorsun yanı dıger tel hıc bır ıslem yapmıyor. oyle bır program yapabılırmısınız.veya varmı eger yaparsan ve ya varsan bana ıletebılırmısın bır sekılde ([email protected]) işin kötü tarafı oyle eylerden hıc anlamıyorum da sade ce bır öneriydi benım kı. şimdiden cok tesekkür ediyorum sagol emegıne saglık

msdony

msdony

Üye
saol kardeş bi deneyelim

gorkemm55

gorkemm55

Üye
kardeş 6230i de denedim çalıştı e250yi kontrol ettim teşekkürler

altay_42

Üye
saol bilader

o'azis

Üye
karşı taraf ile eşleşme olursa o telefonu kontrol edebiliyorsun onay almadan hiç bir işlem olmamakta arkadaşlar bu hack ile ilgisi olmayan bir pro

Ceyo

Üye
iyiymiş bakalım

shield

shield

Üye
hehe budamı cıktı :D:D

omer1406

Üye
Arkadaşım ben o pragramı radispareden indiremiyorum

28.budur

Üye
:yurusaollasın kardeş süper paylaşımm.eline emeğine sağlık:yuru

iskenlii

iskenlii

Üye
deneyen var mı

hayriözbek

hayriözbek

Üye
çok sağol da
bunun karşıdaki telefonun haberi olmadan çalmak varmı

porsuk773

Üye
ilginç bişey

CanceR

CanceR

Üye
çok sağol da
bunun karşıdaki telefonun haberi olmadan çalmak varmı

onu Hiç Duymadım Şimdiye Kadar Ama Belkide Vardır ;)bu pro yu karşı tarafa yutturman lazım mesela bişi gönderiyom kabul et gibisinden :D ozaman bağlanabilyon ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt