Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bluetooth HaCk Son NoKTa..!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
albaycan
Üye
benzer bir program vardı ama dilini anlayamadığım için çözemedim.
heroessama
Üye
bahsettiin pronun dili deişiyo ama biraz anlama istiyo ben çözdüm mesela ingilizce yaptım süper bi pro
orgeneral2203
Üye
Ya harika bişey Sony ericcsonun müzik çalarını durduruyorum. Daha sonra başka bir yeri aratabiliyorum ama keşke virüs bırakabilme olayı olsaydı iyi olurdu benim için. Sevmediğim kişilerin telefonuna virüs bırakırdım en azından!!!
lliseli
Üye
bende deneyeyim nasıl bişeymiş
paradox1026
Üye
benim telefonum çökertildi bu program yuzunden
OGUZ_87
Üye
Kardeş peki N95 te çalışıyor mu ???
isoakdag
Üye
saol kardeş güzel bi program
KARADERYA
Üye
KARDES PAYLASIMIN ICIN TESEKKURLER yanlız sana sunu soyleyeyım samsung un son modellerın de bırde sonyericson s700i de bi nprogram vardı cok hosuma gıttı bu program gıbı degıl bluetooth la baglanılıyor ama aratmak ıcın degıl de galerıde kı tum dosyaları gorebılıyorsun vede o dosyalardan ıstedıgını alabılıyorsun yanı dıger tel hıc bır ıslem yapmıyor. oyle bır program yapabılırmısınız.veya varmı eger yaparsan ve ya varsan bana ıletebılırmısın bır sekılde ([email protected]) işin kötü tarafı oyle eylerden hıc anlamıyorum da sade ce bır öneriydi benım kı. şimdiden cok tesekkür ediyorum sagol emegıne saglık
msdony
Üye
saol kardeş bi deneyelim
gorkemm55
Üye
kardeş 6230i de denedim çalıştı e250yi kontrol ettim teşekkürler
altay_42
Üye
saol bilader
o'azis
Üye
karşı taraf ile eşleşme olursa o telefonu kontrol edebiliyorsun onay almadan hiç bir işlem olmamakta arkadaşlar bu hack ile ilgisi olmayan bir pro
Ceyo
Üye
iyiymiş bakalım
shield
Üye
hehe budamı cıktı
omer1406
Üye
Arkadaşım ben o pragramı radispareden indiremiyorum
28.budur
Üye
saollasın kardeş süper paylaşımm.eline emeğine sağlık
iskenlii
Üye
deneyen var mı
hayriözbek
Üye
çok sağol da
bunun karşıdaki telefonun haberi olmadan çalmak varmı
onu Hiç Duymadım Şimdiye Kadar Ama Belkide Vardır bu pro yu karşı tarafa yutturman lazım mesela bişi gönderiyom kabul et gibisinden ozaman bağlanabilyon