Bluetooth HaCk Son NoKTa..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

zx6r

zx6r

Üye
gerek yoooq arkadaşlar

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
benq s88 de çalışırmı????

1000rr

1000rr

Üye
eyw sğl

cobane

cobane

Üye
teşekkürler kardeş

lazkopattt28

Üye
KRADEŞ PEKİ BİŞEY SORCAM ŞİMDİ BEN Bİ TEL KONTROL EDİYORUM DİYELİM YANİ 2 TELEFONUMU 1 TELEFONDAN 2 TELEFONU KONTROL ETTİM VE BİRİNİ ARADIM DİYELİM O HATTA YAZIO DİMİ AYNİ TELEMİ GELİO YOKSA.EĞER OLURSA CİTF SİM KART OLAYI ADAMLARIN ELİNDE PATLAR :D diyelim kontrol ediyo diğer tel cebinde olsa bile onla istediğini arıyabilir istediğini yaparsın süper yaa :D eyvallah kardeş...

student

Üye
Bu Programin HACK ile hic alakasi yok!!!! Hack dedigin karsi tarafin haberi olmadan yapilir, bu programda karsi taraf onaylamadan birsey yapamiyorsun.... ha var ha yok... deneyin hak vereceksiniz!!!

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
sağolasın :D

TheBear

Üye
eşleşmek zorunlumu 6300 den 6600 denedim eşleşilsinmi diye sordu

g0khan_02

g0khan_02

Üye
ya bnm bi sorunum var 3110c den 5200 a bağlanmayı denedim karşı tarafla bnm teli eşlemesi gerekti eşledik ondan sonra o kişiye sormadan onun tele bağlandım ama onun telde bt ismi bağlandı yazdı daha sonra onun telle bişiler yapmaya çalıştım ne denediysem olması ama sony ericsonn la ilgili bişeysi var galiba bunun programda se fln filan bişiler yazıyo yani kısacası işe yaramadı be kardeş bide söyleyeyim hack ile hiçbir alakası yok sadece karşı telefona girip telefonu yönetemiyorsun :D yinede paylaşım için saol...
aynen kankamın anlattığı gibi

IncredibleTurk

Üye
sony telefonlarda eşleşme sormuyor arkadaşlar bu da nokia nın aldığı güvenlik önemlerinden birisi

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kardeşim allah razı olsun mükemmel kız arkadaşımın telefonunu kontrol ediyorum :)

ersin92

Üye
sagol, :)

freedoom034

freedoom034

Üye
la bu turkçe degılmi yaa:)

img_61

Üye
n73 için olanı var mı arkadaşlar

_teqe_

_teqe_

Üye
inş çalışır tşekkrler

heroessama

Üye
arkadaşlar en iyi progragram bu bencede ama sony ericson ve samsungları daha iyi yönetiyor çünki samsungda sony ericsonda tamamen java tabanlı nokiada ise .sis versiyonları mevcut o yüzden emeğe saygı :D:D ..:: Kıbrıs Team ::..

iskenlii

iskenlii

Üye
ARkdaşım bu samsung a gire bilir mi yardım!!!!

aloneathome

Üye
arkadaşlar, bu program sony ericssonlar üzerinde gayet iyi çalışıyo. youtube girip bluettoth hack dedinizmi çıkan görüntüler hep sony eriscssonları hack etme üzerine. bende bu son bi haftadır arayış içindeyim.piyasadaki çoğu programı denedim. ancak netice yok. ben bluetotthdan telefon numarasını bulabilen bi program ararken karşıma çıktı bunlar (eminim bluettohdan telefon numarasına erişimi hepiniz düşünmüşünüzdür, ne güzel olur ama. beğendiğin hatunun blueetotthu açıksa al numarayı) :D

Yalniz05

Üye
kardeş banada lazım bu program banada yardımcı olurmusunuz

lliseli

lliseli

Üye
merak ettim nasıl bişimiş bi indirimde bakıyim

Takipçi Satın Al

Üst Alt