Bluetooth HaCk Son NoKTa..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hellboy1622

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth HaCk Son NoKTa..!!!!
Evet arkadaşlar güzel bi program 5300da denedim 7610 u kontrol edebiliyor...:)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: azattt, murat karabulut, Cagri42 ve 11 diğerleri

sercu

sercu

Üye
nasıl bişey merak ettim bakalım gerçekten de çalışırsa büyük bi teşekkürü hakettin kardeş.

hellboy1622

Üye
    Konu Sahibi
dene kardeşim ben denedim 7610 da başka bi numarayı aratabiliyorumm..bence bu en iyi blurtooth hack prosu...

sercu

sercu

Üye
Yükledim telefona kardeş abim gelsin telefona bi el koyim. ondsa 6630 var da o yüzden. Başka neler yapabiliyoruz peki???

hellboy1622

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım mesajları okuyabiliyorsun mp3 çları yönetebiliyorsun baya bi özewlliği var ama 7610un hepsini yönetemedim..ama işe yarıyor denedim....

sercu

sercu

Üye
Hmmm tmm bakalım. bi denym. çok sağol.:icelim:

osser

Üye
bakalım bi

ycg35

ycg35

Üye
indirdim çalışırsa eline sağlık şimdiden...

hk23

hk23

Üye
allah razı olsun samsunglu bi tip rahatça telefonuma giriyodu engeleyemiyodum simdi rahat yok ona

CanceR

CanceR

Üye
orda kankanın dediği 7610 benim telefonum reklam yapıyom artık 2 kanka bu sitenin yolcularıyız :D

g0khan_02

g0khan_02

Üye
ya arkadaşlar benim tele kurdum ama dil seçiminden ileri gitmiyor acele cevap bekliyorum

esmercocuq35

Üye
sadece nokia telefonlar için mi yoksa tüm java tabanlı telefonlarda mı çalışır bu program

hellboy1622

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tam olarak bilmiyorum ama java destekli tüm tellerde çalışır tahminim....

MicRoP

MicRoP

Üye
6233 e olurmu java destekli

ycg35

ycg35

Üye
ya bnm bi sorunum var 3110c den 5200 a bağlanmayı denedim karşı tarafla bnm teli eşlemesi gerekti eşledik ondan sonra o kişiye sormadan onun tele bağlandım ama onun telde bt ismi bağlandı yazdı daha sonra onun telle bişiler yapmaya çalıştım ne denediysem olması ama sony ericsonn la ilgili bişeysi var galiba bunun programda se fln filan bişiler yazıyo yani kısacası işe yaramadı be kardeş bide söyleyeyim hack ile hiçbir alakası yok sadece karşı telefona girip telefonu yönetemiyorsun :D yinede paylaşım için saol...

onur646464

onur646464

Üye
Ya Ben Yükledim Bişe Yaramıyor Abi Ya N73 Te Bilmiyom Bakarasanız Svinirim

MicRoP

MicRoP

Üye
kardeş teşekkür java destekli telefonlar çalıştırıyo denedimben mesela istedin noyu araya biliyon yaws karşı telden gerçekten güsel bişi bu devamafelsin tşk

--------------- Ekleme ---------------

ya kaedeş karşıtarafın kabul etmesi lazım bunun izn istemeden telefona giren varmı

mikail_1988

mikail_1988

Üye
saolasın kardeş

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya bu programi denedim olmadi ayrica bir sure hicbir tel e bluetooth ile baglanamadim onlar da bana baglanamadi en sonunda topluca bataryalari cikardik anca oldu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt