Bluesoleil Kendi Kendine Açılıyor, Yardım Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Bluesoleil Kendi Kendine Açılıyor, Yardım Eder misiniz?
Arkadaşlar bende Bluetooth cihazı var ve Bluesoleil programı da bilgisayara yüklü. Ancak Bluesoleil'i kapatsam bile saatin yanında tekrar açılıyor. Ben kapatıyorum o açılıyor... Bunun bir ayarı var mı acaba? Varsa yardımcı olur musunuz? Telefonumun Bluetooth'u kapalı olduğu halde program kendi kendine açılıyor yahu.

• Beğen
Tepkiler: remixtik

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
programı kaldır yenidenyükle!

ycg35

ycg35

Üye
bndede aynı sorun var kaldırıp tekrar yüklemeyle olmuyor bn şöle yaptım çalıştır a gelip msconfig yaz çıkan pencerenin son seçeneğine gel ordan seçili olan programların arasında bluesoleil i kaldır uygula de yeniden başlat düzelmesi lazım :ok2:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşım ccleaner yükle pc ne ve orda araçlar başlangıçta bölümü var ordan istediğini kaldırıyon istediğini koyuyon ve CCleaner süper bi program

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar anlatamamışım galiba. Saatin yanında BlueSoleil programının açık olması önemli değil. Bu program kendi kendine aktif hale geliyor. Programı kullananlar bilirler. Program ya aktif haldedir ya da pasif. Normalde pasif olması lazım ama kendi kendine Bluetooth aktif hale geliyor. Bunu nasıl önleyebilirim?

mehmetbas81

Üye
Aynı sorun bendede var, kaç kere kaldırıp tekrar kurdum olmuyor. Bilen varsa yardım etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt