Bluesoil bağlantı kopuyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
albaywolf1

albaywolf1

Üye
    Konu Sahibi
Bluesoil bağlantı kopuyo
Elimde bluetooth aparat ve bu program var. Bilgisayardan telefona ilk önce sorunsuz bağlanıyorum. Pc suit falan düzgün çalışıyo ancak bikaç dakika sonra bluetooth bağlantısı kendiliğinden kesiliyo ve bluesoil simgesi maviye dönüyo. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şarkı falan atarken birden kesiliyo yarım kalıyo :(

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Bluesoil bildiğim kadarıyla ücretli bir program. Dolayısıyla bir seferde belli bir miktar transfere izin verdikten sonra bağlantıyı kesiyor olabilir.

Elinizdeki bluetooth cihazının sürücüsünü indirip işletim sisteminize bunu tanıtıp herhangi bir aracı program kullanmadan atmayı deneyin.

Veya bluesoil'e bulaşmadan sadece PC Suite ile transfer yapın. PC Suite'in başka bir programa gereksinim duymadan Bluetooth üzerinden transfer yapma yeteneği var.

albaywolf1

albaywolf1

Üye
    Konu Sahibi
Bluesoil kapalıyken pc suit çalışmıyo ki hata veriyo :S

--------------- Ekleme ---------------

İşte hata :

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Yüklü tüm bluetooth sürücülerini ve aygıtlarını kaldırın -tamamen-
Ondan sonra bluesoil zımbırtısını yüklemeden sadece Bluetooth aparatını USB portuna takın ve Windows'un onu tanımasını bekleyin ve yukardaki programı yüklemeden Windows içinden sürücü yükleyin.

Denetim Masası (Control Center) > Bluetooth Aygıtları (Bluetooth Devices) bağlantısından telefon ile eşleştirme yapın bilgisayarı. Ondan sonra tekrar deneyin PC Suite'i.

Bu sefer de olmazsa buraya yazın, kendi sürücü dosyamı yollayabilirim belki size bulabilirsem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt