BLU Pure XL akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ile duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
BLU Pure XL akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ile duyuruldu
BLU Pure XL, BLU Products’ın yeni üst seviye phablet modeli olarak bu ay sonunda satışa sunulacak.



ABD, Miami kökenli olan ve ülkemizde çok da bilinmeyen akıllı telefon üreticilerinden BLU Product, bazı yeni akıllı telefon duyuruları gerçekleştirdi. ABD’nin en ince LTE destekli modeli olarak gelen akıllı telefon olarak BLU Vivo Air LTE duyurulurken, ayrıca bir de üst düzey donanım özellikleri ile BLU Pure XL adındaki phablet modeli gün yüzüne çıktı.



BLU Pure XL akıllı telefon 6″ büyüklüğünde dokunmatik AMOLED ekran ile gelirken, ekran çözünürlüğü ise 2560×1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. Yonga seti ise MediaTek’in 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Helio X10 olarak yer alıyor.

Yeni akıllı telefon 3GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesinin 64GB olduğunu söyleyebiliriz. Akılı telefonun arka yüzünde 1/2.3” sensör ve dual LED flaş desteği ile gelen 23MP kamera bulunuyor ve bu kamera 4K video çekimi gerçekleştirebiliyor. Ayrıca ön yüzünde Selfie kamerası da 8MP olarak yer almakta.

Metal kasası ile oldukça başarılı bir tasarıma sahip olan yeni BLU Pure XL akıllı telefon 4G LTE desteği sunuyor ve arka yüzünde kameranın hemen altında parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.

9.6mm kalınlığa sahip olan BLU Pure XL akıllı telefon 3.500mAh batarya içeriyor ve 29 Eylül tarihinde online perakende devi Amazon üzerinden satışa sunulacak. Satış fiyatının da 349$ olarak belirlendiğini ekleyelim.

BLU Pure XL akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ile duyuruldu
 


Rygebin

Rygebin

Üye
Türkiye'ye kesin bir marka adı altında gelir.
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Mate 7 bundan üstün ve tanıdık 4100 mah
 


Üst Alt