Haber Blu life pure akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Blu life pure akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
BLU Life Pure Kuzey ve Güney Amerika’da satışa sunuldu

Amerika Birleşik Devletleri kökenli bir firma olan BLU Products, bir çok yeni model ile 2013 içerisinde haberlerimize konu olmuştu. 2013′ün bitmesine sayılı günler kala firma yeni bir akıllı telefon modelini daha resmi olarak duyurdu. BLU Products’ın yeni akıllısı Life Pure olarak adlandırılmış.

BLU Products, geçtiğimiz Mart ayında 3 yeni akıllı telefonunu Life serisi altında duyurmuştu. Geçtiğimiz ay da Life Pro adında ki bir modelinin daha duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni modelle de Life ailesini genişletmeye devam ediyor.

BLU Life Pure akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğündedokunmatik ekrana sahip. MediaTek’in 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MT6589T yonga setinden güç alan model 2GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile geliyor.

Google Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışan BLU Life Pure akıllı telefonda 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera konumlandırılmış.

ABD ve Latin Amerika’da satışa sunulan BLU Life Pure’un fiyatı ise 349$ olarak belirlenmiş.

BLU Life Pure akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

SheFy

SheFy

Üye
General mobile bunu getirir inşallah

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Discovey alıyımmı birde aldıktan sonra bu gelmesin ? :hmmm:

Invoke

Invoke

Üye
gmobiledaki eniştemle(yönetim kurulunda) konuştum, bu cihazı getirmeyi düşünüyorlarmış, bir aksilik çıkmazsa.

EK: Vay be, milletin eniştesi iphone 6 getirsin bizimki anca gm'nin haberini veriyor.
EK2: Yanlış oldu kayınçosuymuş...
EK3: İlgili konu: Yardım - Isim değiştirme

EK4: Şaka maka, bu cihaz gelirse güzel olur gm için :eller:
EK5: 350Dolar az para değil hacılar, gelse de TRde yine 1k'ya yakın olur. Pahalı mı ya bu cihaz? gmd kaç dolardı ki? :hmmm

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
güzel telefon haber için :tşk:

Buğra

Buğra

Admin
General Mobile yeni telefonu bana sorarsanız bu firmadan gelmeyecek :spr

Sciondar

Sciondar

Üye