blog nedir bilgilerinize ihtiyacım var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
blog nedir bilgilerinize ihtiyacım var ?
arkadaşlar şimdi ben bi blog açmak istiyorum kendime öncelikle blog tam olarak nedir bide nerden açmalıyım blogu googleninkinden mi blogcudan mı wordpressten mi milliyet blogdan mı ? hepsi ücretsiz deil mi ?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
açması çok kolay blog yerine bloggeri tavsiye ederim bir zamanlar bir tane açmıştım şifremide unuttum :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wordpress de blog açmak için bi program kurmak gerekiyor pcye bloggerde böyle bişey yok dimi program falan kurmuyoruz ?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
wordpress de blog açmak için bi program kurmak gerekiyor pcye bloggerde böyle bişey yok dimi program falan kurmuyoruz ?

bişey indirip kurman gerekmiyor resim eklemek için uplatmak bile gerekmiyor kullanması çok kolay
birden fazla blog aça bilirisn blogta açtıgın konuyu degiştirir sile bilirisn

- - - Eklendi - - -

wordpress blogger blogcu ya göre biraz daha karışık

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bloggerden blog açmayı düşünüyorum ama bi kaç takıntım var mesala wordpressteki gibi bloglarda mobil görünüm oluyomu bloggerde ?

Metin MF

Metin MF

Üye
oluyor

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam eyvallah

- - - Eklendi - - -

bloggerde blog açtığımızda site ismine ek bişeyler geliyomu mesala www.maxicep.com oluyormu yoksa böylemi oluyor www.maxicep.blogspot.com

anadolumm

Üye
ikincisi gibi oluyor yani .blogspot.com geliyor :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapma ya peki wordpresstede bişeyler geliyomu

Archonn

Archonn

Üye
yapma ya peki wordpresstede bişeyler geliyomu

kendinize ait alan adı satın almadığınız sürece ücretsiz servis veren sitenin subdomainini kullanırsınız. Wordpress'de de öyle yani :)
Ama bunu fazla takıntı haline getirmeyin. Önemli olan bloğunuzun içeriği. Ayrıca blogger'ı kullanmanız da bir avantaj çünkü blogspot'taki bloglar google arama motoruna daha iyi optimize oluyor yani bloğunuzun içeriğiyle ilgili etiketler google'a girildiğinde bloğunuzun üst sıralarda görülmesi mümkün. :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam eyvallah sağolasın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt