ecel54 Üye ben oynadım 1709 puan yaptım . Bende single player falanda yok play bastım başladı. - - - Eklendi - - - ben oynadım 1709 puan yaptım . Bende single player falanda yok play bastım başladı.
ben oynadım 1709 puan yaptım . Bende single player falanda yok play bastım başladı. - - - Eklendi - - - ben oynadım 1709 puan yaptım . Bende single player falanda yok play bastım başladı.
ecel54 Üye papakudioflu' Alıntı: 46087 yaptim bende Genişletmek için tıkla ... : - - - Eklendi - - - abi yanlış yazdın herhalde 4bin olacak 40bin globalde yapan yok :
papakudioflu' Alıntı: 46087 yaptim bende Genişletmek için tıkla ... : - - - Eklendi - - - abi yanlış yazdın herhalde 4bin olacak 40bin globalde yapan yok :
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi ecel54' Alıntı: : - - - Eklendi - - - abi yanlış yazdın herhalde 4bin olacak 40bin globalde yapan yok : Genişletmek için tıkla ... o ne be ortadaki sıfır fazla olmuş Ama oyun tam benlik arada 5-10 dakika oynamalik oyunlari seviyorum.
ecel54' Alıntı: : - - - Eklendi - - - abi yanlış yazdın herhalde 4bin olacak 40bin globalde yapan yok : Genişletmek için tıkla ... o ne be ortadaki sıfır fazla olmuş Ama oyun tam benlik arada 5-10 dakika oynamalik oyunlari seviyorum.
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi ecel54' Alıntı: en fazla 4546 yaptım. Biraz daha arttırıp ilk 100e girecem Genişletmek için tıkla ... şansini fazla zorlama biraz ugraşsam 10bin yaparim ben bununla
ecel54' Alıntı: en fazla 4546 yaptım. Biraz daha arttırıp ilk 100e girecem Genişletmek için tıkla ... şansini fazla zorlama biraz ugraşsam 10bin yaparim ben bununla
ecel54 Üye papakudioflu' Alıntı: şansini fazla zorlama biraz ugraşsam 10bin yaparim ben bununla Genişletmek için tıkla ... birinci 35 bin yapmış onu geçmek zor
papakudioflu' Alıntı: şansini fazla zorlama biraz ugraşsam 10bin yaparim ben bununla Genişletmek için tıkla ... birinci 35 bin yapmış onu geçmek zor
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi erdincpolat' Alıntı: kıskandım walla ayıp be biz neden oynayamıyoruz Genişletmek için tıkla ... : bir kisitlama yok aslinda oynayabilmeniz lazim.
erdincpolat' Alıntı: kıskandım walla ayıp be biz neden oynayamıyoruz Genişletmek için tıkla ... : bir kisitlama yok aslinda oynayabilmeniz lazim.