Blbluetooth Kulaklık İle Müzik Dİnleme

Sponsorlu Bağlantılar

maydin28

Üye
    Konu Sahibi
Blbluetooth Kulaklık İle Müzik Dİnleme
Arkadaşlar bende k750i var.. Acaba bluetooth kulaklık ile mp3 ve radyo dinleyebilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden tşklr...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Radio olmaz ama Mp3 için bir şey söyleyemem.

Ayrıca lütfen forumda küçük harf ile yazın.!

cumcum23

Üye
bence de radyo biraz zor ama mp3 dinlenebilir bizde war oluyo (tayfada)

maydin28

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cumcum23 &#064; Jan 26 2006, 05&#58;24 PM) [post=264199]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

epey uğraştım ama olmadı..... biraz yardımcı olabilirmisin ...

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(AdaminBirisi &#064; Jan 26 2006, 06&#58;41 PM) [post=264218]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(cumcum23 &#064; Jan 26 2006, 05&#58;24 PM) [post=264199]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

epey uğraştım ama olmadı..... biraz yardımcı olabilirmisin ...
[/b][/quote]
yenilendikten sonra oraya sor bende ordan duydum

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
sadece mp3 dinleyebilirsin arama geldigi zaman müzik kesilir konuşma bittigindede devam eder

maydin28

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Jan 27 2006, 02&#58;00 AM) [post=264582]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sadece mp3 dinleyebilirsin arama geldigi zaman müzik kesilir konuşma bittigindede devam eder
[/b][/quote]

sorun şu... bunun için ayar gerekiyormu yoksa kulaklığı kullanıyorum sadece tlf görüşmelerini sağlıyor mp3 dinleyemiyorum...normal kulaklık takılı iken dediğiniz gibi cağrılar sırasında kesiliyor daha sonra devam ediyor

gentleman

gentleman

Üye
mp3 dinliyebilirsin ama radyo kesinlikle dinleyemezsin

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Zaten Arkadasda Mp3&#39;ü Nasıl Dinlerim Diye Sorumuş;Son postları yazan ark&#39;lar yanlıs anlamıs

erdempuli

Üye
evet arkadas dinleyebılırsın hemde cok guzel net ses gelıyor tavsıye ederım::nono:

islam61

Üye
denmek te fadavar

siberson

siberson

Üye
arkadaşım radyo dinleyemessin çünkü tele taktığın kablolu kulaklık anten görevi görür bluetooth kulaklıkta ise böyle birşey yoktur sadece mp3 ve armalara cevap verebilirsin:oke::oke:

korfare

korfare

Üye
Arkadaşlar bende k750i var.. Acaba bluetooth kulaklık ile mp3 ve radyo dinleyebilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden tşklr...
mp3 dinleyebilirsin ama radio kesinlikle dinleyemezsin zaten bende öyle yapıyorum nokia n80im war mp3 falan dinleyebiliyorum bluetooth kulalıkla fakat radio kulaklıksız çekim yapamıyor yani kulaklığı anten gibi kullanıyor...

esinti-03

Üye
mp3 dinleyebilirsin ama radyo dinlenmez

narkoz03

Üye
yawsss arkadaşlar benimde derdim o bende mp3 dinlemek istiyorum da nasıl yapacaz ayarlarını telefona nasıl tanıtacaz biri si yardımcı olsun yani bluetoot la telefon arası bağlantı nasıl olur

mcan12

mcan12

Üye
kardeş ben bluetotth kulaklığını 6-7 ay kullandım ama onların böyle bi özelliği yok sadece arama için

ersin92

Üye
bildigime göre mp3 dinleyebilirsin,

eX98

Üye
radio dinlenmez dostum
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

cubexxx

Üye
ya ne kadar garip cvp lar yaa
arkadaşlar bakın
mono bluetooth kulaklıkla(tek kulaklık) ne mp3 ne de radio dinleyemezsiniz. ama telefonun a2dp ozellıgı varsa (stereo bluetooth) yıne a2dp uyumlu bır kulaklıkla mp3 dınleyebılırsınız1
ben tavsıye edıyorum ama kulaklıgı almadan once ıyıce arastırın telefonda olup olmadıını o ozellıgın

panzehir_333

Üye
adam size nasıl olabileceğini soruyor. ayarlarını falan. bu konuda yardımcı olur musunuz

Üst Alt