Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

mert1967

Üye
tamam arkadaşlar çözdüm sorunumu sağolun

MaxiFan

Üye
Son Aşamaya Gelip Evete Tıkladığımda Aldığım Uyarı

WARNİNG! CANT MAKE İMEİ BACK UP USING PM FIELD 208!!
[Evet] [Hayır]

Ne Yapmalıyım Evete Tıklamadım Ne Olduğunu Anlamadığım İçin Birşeyleri Eksik mi Yapıyorum Acaba?

Düzeltildi: CTR 308 deki Çentiği Kaldırmayı Unutmuşum.

mungan22

Üye
telefonunu daha önce hiç güncellemedim, v20 telefonum direk bu kurulumu yapabilirmiyim

CoDeYs

Üye
evet galiba konu sahibi ancak iyi ilgilenebilir ben şahsen pek anlamıyorum

o kadar uğrastım sonunda yaptım meğer o kadar basitmiş ki ben tam dikkat etmemmişim kardes eline saglık süpersin

----------Eklendi @ 20:39:25 ---------- Yazıldı @ 20:36:52 ----------

bişi söleycektim unutmuşum bu yazılımı kurdumya kardesim telefondaki yazılımım güncelle yaparsam nokıanın orjinal yazılımlarınımı günceller yapmam gerekmi yoksa bu konuda cvp verirsen sevinirim

maktama

Üye

bişi söleycektim unutmuşum bu yazılımı kurdumya kardesim telefondaki yazılımım güncelle yaparsam nokıanın orjinal yazılımlarınımı günceller yapmam gerekmi yoksa bu konuda cvp verirsen sevinirim
Telefondaki Program güncellemelerini yapabilirsin, ancak yazılım(fw) güncellemelerini yapma.

Bu C6 yazılımlarında X6 daki dokunmatik hassasiyeti azalıyor mu ?

kardeşim bende x6 rm-559 v32.0.002 var olurmu bide yüklü fw var nasıl yapmak lazım

maktama

Üye
kardeşim bende x6 rm-559 v32.0.002 var olurmu bide yüklü fw var nasıl yapmak lazım

v32 yüklü ise bu custom fw'i (v31) yüklemeyin. Telefonunuz açılmaz ve yine orjinal ya da custom v32 bir fw yüklemek zorunda kalırsınız. Forumdan v32 olan custom fw bulun ve onu yükleyin.

v32 yüklü ise bu custom fw'i (v31) yüklemeyin. Telefonunuz açılmaz ve yine orjinal ya da custom v32 bir fw yüklemek zorunda kalırsınız. Forumdan v32 olan custom fw bulun ve onu yükleyin.

Kardeşim bunu yükledim"RM-559_EUROPE_32.0.002" memnun değilim kotukoylu hala yapmadı bu versiyona göre

maktama

Üye
Kardeşim bunu yükledim"RM-559_EUROPE_32.0.002" memnun değilim kotukoylu hala yapmadı bu versiyona göre
kötü'nün kendi sitesi var artık , orayı bir araştır istersen. halen blackstar v32 yok x6 için ama yine de x6 v32 için modlar var. İncele derim.

biliyorum o siteyi kendisine öm attım ama cevap vermedi hala onunla aynı teli kullanıyoruz oda x6 sanırım ama v32 ye güncellememiş teli sanırım ben güncellemiştim daha yapmadı sanırım kendisnede yoksa yayınlardı senin önerebileceğin bir mod varmı kardeş

kardeşim orijinal fw üzerine kurulu...
sorunsuzdur...defalarca tarafımdan denenerek hataları giderilmiştir...
kur dene sonra sorun bulabilirsen haber et
Merhaba arkadaşlar,E72-1 RM-530 SÜRÜM 054.005 Nokia cihazda ki turkcell reklamından kurtulmak için ne yapamam gerek.Bu x6 için yapılanları E72 lerde nasıl yaparız? sorunum bu turkcell reklamaından kurtulmak.
cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla,

link ölmüş