Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

spider64

Üye
selam kotukoylu ben c6 aldım c6-00 beyaz bunların hackli yazılmları yokmu acaba

cexen

Üye
c6 tabanlı onca firm denedim ama yok arkadaş kotukoylu nun yaptıkları dısında diğerleri hiç mi hiç bana göre değil. emeğine sağlık

spider64

Üye
yok hayır anlatamadım galiba bende orjinal c6-00 beyaz tel var varda hackli yazılımını bulamadım çok araştırdım varsada linkleri ölü bende kotukoylunun yazılımlarını kullanıyorum hep ama kotukoylu bana link verirmisin c6-00 beyaz için yada nasıl yardımcı olabilirsin acaba teşekkür ederim

yasin054

yasin054

Üye
Selam kötüköylü kardeşim daha önce blackstar ı kurdum ve memnundum.şimdi bunu kurmak için işe koyuldum fakat ilk sayfada verdiğin yolu benim pc neden se kabul edmedi 3 defa flaşladım en sonunda baktımki yol yanlış
Benim yol
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
şeklinde oluştu
diğer arkadaşlardan ugraşan varsa yol bu şekilde oluşabiliyor.Emeğe saygı.

spider64

Üye
selam kotukoylu ben c6 aldım c6-00 beyaz bunların hackli yazılmları yokmu acaba

sasdas

Üye
Kotukoylu fw cok güzel olmus oncelikle bunu belirtmek isterim fakat benim bir sorunum var fw yi yukledim
muzik çalarda sarkıları görmüyor ve tüm kayıtlı numaralar gitti :) keske yedeğini alsayım ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..

muzik sorununu hallettim ama rehberdeki numaralar kayıp durumda :(

maktama

maktama

Üye
Kotukoylu fw cok güzel olmus oncelikle bunu belirtmek isterim fakat benim bir sorunum var fw yi yukledim
muzik çalarda sarkıları görmüyor ve tüm kayıtlı numaralar gitti :) keske yedeğini alsayım ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..

muzik sorununu hallettim ama rehberdeki numaralar kayıp durumda :(
rehberinizi yedeklemeliydiniz, aslında telefonunuza fw atmadan önce tüm telefonunuzu pcsuite ya da ovisuite ile yedeklemeliydiniz. telefon hafızasındaki numaralarınıza gülegüle demişsiniz.
Bu fw atmayı windows kurmaya benzetebiliriz, c'deki bilgilerinizi yedeklemezseniz temiz bir kurulumdan sonra bilgileriniz silinir(tabi windowsta kurtarmanın yolları var ama telefonda yok.)
Sim kartınızda kayıtlılar varsa ancak onlar durur.

sasdas

Üye
rehberinizi yedeklemeliydiniz, aslında telefonunuza fw atmadan önce tüm telefonunuzu pcsuite ya da ovisuite ile yedeklemeliydiniz. telefon hafızasındaki numaralarınıza gülegüle demişsiniz.
Bu fw atmayı windows kurmaya benzetebiliriz, c'deki bilgilerinizi yedeklemezseniz temiz bir kurulumdan sonra bilgileriniz silinir(tabi windowsta kurtarmanın yolları var ama telefonda yok.)
Sim kartınızda kayıtlılar varsa ancak onlar durur.

malesef öyle oldu bastan kaydetmek zorundayım numaraları zaman ayırdığın için teşekkürler. :)

sLayter*

Üye
fw yi suan kullanmaktayım fakat bir sorun oluştu tuş kilidini kapatınca ekran ışığı sönmüyor.? :nono:

AzReeL

Üye
s.a benim bi sorum olacak bu neden flashlama işlemini bitirmiyor Searching phone not fount!!! 1 saatir bu var başka bişi gelmiyor telin v 40 neden acaba ?

uzmburak

uzmburak

Üye
o yazi cikinca acma tusuna bastinmi hic:)

alper0642

Üye
s.a benim bi sorum olacak bu neden flashlama işlemini bitirmiyor Searching phone not fount!!! 1 saatir bu var başka bişi gelmiyor telin v 40 neden acaba ?

kardeş Searching phone yazdığı zaman telefonun açma düğmesine bir kez basıp bırakacaksın, telefonu açmayacaksın, basıp bırakacaksın, not found değil, found yazıp yüklemeye gececektir.

AzReeL

Üye
aynen dediğin gibi yapıyorum ama not found çıkıyor senin dediğin found cıkmıyor

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
fw yi suan kullanmaktayım fakat bir sorun oluştu tuş kilidini kapatınca ekran ışığı sönmüyor.? :nono:
rompatcher yamalarından LCD light on yamasını aktifleştirmişindir...
devre dışı bırak....
Nokia Pc Suite le dene

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ya ustam v52 için c6fw yapacak mısın?? yapsan varya çok süper olur ya senin yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum ya

wolque

Üye
Hallettim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yarın yapınca bi teşekkürde benden:D
aslında bunu rompatcherin auto özelligi yüzünden istiyorum.birde rica etsem sadece blackstarın dosyalarını koyabilir misiniz?orjinal dosyaları rm356 klasörüne atmayacagız,sadece blackstar dosyalarını rm356 dosyasına atacagız degil mi?benim kota sorunu varda hani o yüzden sadece blackstar dosyalarını istiyorum.:D

maktama

maktama

Üye
yarın yapınca bi teşekkürde benden:D
aslında bunu rompatcherin auto özelligi yüzünden istiyorum.birde rica etsem sadece blackstarın dosyalarını koyabilir misiniz?orjinal dosyaları rm356 klasörüne atmayacagız,sadece blackstar dosyalarını rm356 dosyasına atacagız degil mi?benim kota sorunu varda hani o yüzden sadece blackstar dosyalarını istiyorum.:D
gerekli dosyaları özelden attım. orjinal dosyaları rm356 klasörüne at, benim yolladıklarımı da aynı klasöre kopyala, üzerine yazayım mı sorusuna evet de.

fenerlicelal01

Üye
arkadaslar lütfen yardım edın poling phonede kalıyo sureklı nasıl düzeltecem

--------------- Ekleme ---------------

admın euro 2 turkey red 50 005 01 yapınca telfn polling telefon yerınde kalıyo ama 52 005 01 yapınca bazı dosyalar eksık dıyo nasıl olcak anlatabilirmisinz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
gerekli dosyaları özelden attım. orjinal dosyaları rm356 klasörüne at, benim yolladıklarımı da aynı klasöre kopyala, üzerine yazayım mı sorusuna evet de.
teşekkürler:oke:

Üst Alt