keske yedeğini alsayım ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..
rehberinizi yedeklemeliydiniz, aslında telefonunuza fw atmadan önce tüm telefonunuzu pcsuite ya da ovisuite ile yedeklemeliydiniz. telefon hafızasındaki numaralarınıza gülegüle demişsiniz.Kotukoylu fw cok güzel olmus oncelikle bunu belirtmek isterim fakat benim bir sorunum var fw yi yukledim
muzik çalarda sarkıları görmüyor ve tüm kayıtlı numaralar gittikeske yedeğini alsayım ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..
muzik sorununu hallettim ama rehberdeki numaralar kayıp durumda![]()
rehberinizi yedeklemeliydiniz, aslında telefonunuza fw atmadan önce tüm telefonunuzu pcsuite ya da ovisuite ile yedeklemeliydiniz. telefon hafızasındaki numaralarınıza gülegüle demişsiniz.
Bu fw atmayı windows kurmaya benzetebiliriz, c'deki bilgilerinizi yedeklemezseniz temiz bir kurulumdan sonra bilgileriniz silinir(tabi windowsta kurtarmanın yolları var ama telefonda yok.)
Sim kartınızda kayıtlılar varsa ancak onlar durur.

s.a benim bi sorum olacak bu neden flashlama işlemini bitirmiyor Searching phone not fount!!! 1 saatir bu var başka bişi gelmiyor telin v 40 neden acaba ?
rompatcher yamalarından LCD light on yamasını aktifleştirmişindir...fw yi suan kullanmaktayım fakat bir sorun oluştu tuş kilidini kapatınca ekran ışığı sönmüyor.?![]()
Nokia Pc Suite le denes.a benim bi sorum olacak bu neden flashlama işlemini bitirmiyor Searching phone not fount!!! 1 saatir bu var başka bişi gelmiyor telin v 40 neden acaba ?

gerekli dosyaları özelden attım. orjinal dosyaları rm356 klasörüne at, benim yolladıklarımı da aynı klasöre kopyala, üzerine yazayım mı sorusuna evet de.yarın yapınca bi teşekkürde benden
aslında bunu rompatcherin auto özelligi yüzünden istiyorum.birde rica etsem sadece blackstarın dosyalarını koyabilir misiniz?orjinal dosyaları rm356 klasörüne atmayacagız,sadece blackstar dosyalarını rm356 dosyasına atacagız degil mi?benim kota sorunu varda hani o yüzden sadece blackstar dosyalarını istiyorum.![]()
teşekkürlergerekli dosyaları özelden attım. orjinal dosyaları rm356 klasörüne at, benim yolladıklarımı da aynı klasöre kopyala, üzerine yazayım mı sorusuna evet de.