link sağlam saat 17:20 de kontrol edilmiştir....Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu link kırık. İndirme işlemi başladıktan sonra not found hatasını veriyor.
selam arkadaşlar ben orjinal olmayan programların iyi çalışacagını sanmıyorum çünkü windows xp de çok modifiye edilmiş programlar var bagzılarını kurdugumda hep hata veriyordu hiç birinden performans alamadım ne olursa olsun heşeyin orjinali iyidir diye düşünüyorum c6 ve n97 nin v52 sinin çıkmasını beklemek benim için kısa yollar müzik çaların klasore gitmesi yani winamp gibi olması bide fotorafları tam ekran göstermesi bu benim fikrim.saygılar

usta bunun şarjı hiç bitmiyor ya 2 gün müzik dinledim başka şeyler yaptım ara sıra ...ama hala tam dolu gibi gözüküyo ne iş ya (: n97 yazılımını bıraktım diye öyle geliyo bana heralde hehe
çok saol kotukoylu emeğine sağlık teşekkürler..
arkadaslar fw cok guzel kullandığım fatih arkadasın yaptıgı proper vardı o da cok guzel ama cereyan ve gorsellik ustuneydi bu arkadasın yaoptıgı da cereyan ve perfonmans uzerine gayet stabil diyebilirim her seyiyle 10 numara fw olmus yapımında emeği geceb arkadasların elllerine sağlık tesekkurlerrrrr...
Fazla soze gerek yok bence su anada kullanıyorum ve memnun kaldım
kötüköylü tek kelimeyle harika olmuş ellerine sağlık hiçbir sorun yok teşekkürler
File browser var zaten fw'de. xplore'ın işini görüyor diye düşünüyorum. onun için xplore'a gerek duymuyorum ben.bu sürüm den gayet memnundum ama xplore çift ikonlu su yüklenince ikinci ikon görünmüyor xplore ilk yüklemede çalışırken bir süre sonra açılmamaya başladı başka bir sorun yaşamadım
Sorun olarak gösterdiğiniz durum:bu sürüm den gayet memnundum ama xplore çift ikonlu su yüklenince ikinci ikon görünmüyor xplore ilk yüklemede çalışırken bir süre sonra açılmamaya başladı başka bir sorun yaşamadım
c_racksız dosyasını gizlemekle iyi etmişsin, eline sağlık, ancak arkadaşlarında dediği gibi forumda filebrowserin Türkçe sürümü var ve seninde fw.de ekli zaten kardeşim. iyiki eklemişsin.Sorun olarak gösterdiğiniz durum:
Xplore nun c racksiz versionun ikonunu bilerek gizledimki çift ikon çıkmasın...
Sadece c**ckli versiyon gözükmektedir...
ve 3. parti bir yazılımdan kaynaklanmaktadır...
onun bi yöntemi var...elbette dosya yöneticisi yüklü ama xplore den daha iyi bir dosya yöneticisi bilmiyorum zip ve rarlı dosyaları bile açıyor dahili resim ve müzik oynatıcısı var o yüzden bu güzel modifiyede de xploreyi kullanmak isterim. ama bir süre sonra çalışmıyor belki iki ikonuda gözükse çalışırdı ilk kurulumda çalışıyor bir süre sonra açılmıyor