Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

zaferizm

zaferizm

Üye
teşekkürler

novitec

novitec

Üye
cok saol .. pekı v52 def nsl donerım hard format atarsam olurmu yoksa hep bolemı kalcak

aximinik

aximinik

Üye
telefona kuralı 2gün oldu şu an gayet memnunum. Hızı önceki fw ye göre çok daha iyi. Dokunmatik iyileşmiş-kalibrasyon ile daha ii oldu-. Herhangi bir hata vs şu an yok gibi duruyor. Kamerayı, radyoyu test etme fırsatim olmadı daha. Yazılım güncellemelerini normal yapabildim sorun çıkmadı. Opera yada ebuddy de sorunsuz çalışıyor. Sadece rom+ da no profile switch yamasi çalışmıyor onun da yamadan olduğunu düşünüyorum. Menü gruplandirmasi(oyun, gps, ofis vs) güzel olmuş.. Gelen temalardan dark pek hoşuma gitmedi ama diğeri güzel. Ev ekranı parmak kullanımını kullanıyorum. Alt tarafı oratsu ev ekranını andırıyor. Boot screen i sorunsuz değiştirebiliyorsunuz. Nokia v53 olarak bu fwyi çıkarmalı bence :)

novitec

novitec

Üye
arkadasım konu sahıbı cok mesgul sanırım sen yardım edermısın orjinal v52 ye nsl donebılırım ?

aximinik

aximinik

Üye
orjinal fw yi navifirm ile indirip jaf ile yazdırmayı dene

alper0642

Üye
arkadasım konu sahıbı cok mesgul sanırım sen yardım edermısın orjinal v52 ye nsl donebılırım ?

arkadaşım navifirm ile falan hiç uğraşma,

bu linkten
orjinal v52 setup dosyasını indir ve bilgisayarına kur, jaf ile normal kurulum yap, kurulum yaptığın klasör içine hackli dosyaları atmaz isen orjinal dosyaları ile v52 kurmuş olursun.
yok eğer geri hackli yazılıma dönmek istersen kurulum klasörüne (C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356) hackli dosyaları kopyalar jaf ile kurulum yaparsın, hackli yazılımınız olmuş olur.

novitec

novitec

Üye
cok sagol fakat bn arastırdım zar zor da olsa bırsey kurdum telefon orjinale dondu sanırım fakat euro turkey blue .. . .fln fln onları yanlıs sectım sanırım quickoffice programıda cıktı ama senın verdıgın lınkıde ındırıp onu kurcam sanırım cok saol

Solmaz67

Üye
Paylaşım için sağol ben bir sey sorcam ben 5800 teli yeni aldım ve bir türlü bu hak olayını yapamadim hep hata veriyor acaba bu konu ile ilginenen telefon bayileri var mı varsa adresini yazarsanız beni mutlu edersiniz ben göngören de oturuyorum şimdiden teşekkür ederim

maholine

maholine

Üye
radyo donma sorunum bunu yükledikten sonra ortadan kalktı orjinalden çok daha iyi ve sorunsuz. sakın eski sürümde yedeklediğiniz ayarları geri yüklemeyin yin donuyor radyo bilginizee:)

aximinik

aximinik

Üye
Paylaşım için sağol ben bir sey sorcam ben 5800 teli yeni aldım ve bir türlü bu hak olayını yapamadim hep hata veriyor acaba bu konu ile ilginenen telefon bayileri var mı varsa adresini yazarsanız beni mutlu edersiniz ben göngören de oturuyorum şimdiden teşekkür ederim

Telefoncularin hack ile ilgileneceğini sanmıyorum. Yapanlar tek tük çıkabilir belki. Nerde hata verdiğini yazarsan ben ve ya başka bi arkadaş yardımcı olacaktır

adigesumaf

adigesumaf

Üye
ellerine sağlık kardeş guzel, harika olmus hatta ;)

ediogz

Üye
Merhaba öncelikle kötökoylu kardeşimizin yaptığı fw'ler icin teşekkür ederim bundan önce xpeed v1.1 kullandım samsung widaget ekranı çok hoşuma gitti fakat bazen takılıyordu yeni gelen mesajları göstermeme gibi kötu alışkanlıkar edinmişti:) teli guncelledim su an bu versiyonu kullanıyorum kotukoylu kardeşim senden bir rıcam olacak çok araştırdım uğraştım dosyalar uzerinde 3 defa telefonum titreme dışında açılmaz hale geldi :)) su konudaki samsung ekranını nasıl entegre edebiliriz yada sen bu versiyona entegre edip paylaşabilir misin?

şimdiden teşekkür ederim...

gagabm

gagabm

Üye
V52 ye telefonu kendinden uptade edemiyorum :S

ediogz

Üye
Ovi suite ile güncelleme yaabilirsin.
Bu versiyonu yukleyeceksen anlatımlar mevcut. jaf prgramı ile flashlaman gerekiyo

kartaladana

kartaladana

Üye
V52 usb kablosu ıle yukleme prgramı varmı hagla guncelleyemedım eger bı modem bulsam wıfıyle yapardım ama modem bulmadım bıldıgınız guzel prfram varmı tlfnu guncellıyecek sımdıden tesekurler

muharrem19811

Üye
ben telefona format atmadan kurdum hafıza kartını biçimlendirmiştim tele format yazısını görmemişim sorun olurmu yoksa tekrar formatlayıptamı flash atayım

aximinik

aximinik

Üye
sorun olacağını sanmam bende formatsiz kurdum sorunsuz çalışıyor

muharrem19811

Üye
bundaki hack olayı direkt çalışmad. rompacher in içindeki dosyalr yoktu hafıza kartına atıp içindeki normalde olması gereken dosyarı internetten indirdim öğle hacklendi.. yoksa benmi yanlış birşey yaptım

yiğitsaraç

Üye
merhabalar bende telefonda flim izlerken telefon kendini resetliyor ekranda çizgiler cıkıo kararıo ve küt gitti :S codeclerden olabilirmi bu bide ısınmadan dolayı yada frimwarenin hackli olmasından felan bi mantık veremedim hard format attım düzelmedi acaba cpu mod mu yapıldı buna ondan mı ısınıo bi türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim [email protected]

Üst Alt