Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

spider64

Üye
allah razı olsun kotukoylu amma 5800 ovi mağzaya tıklıyom ama tık yok nedendir?:}

bbkr630

bbkr630

Üye
az önce kurdum ve ilk görünüş çok hızlı tam istediğim gibi sade gereksiz ıvır zıvr yok Rihana kısayolu hariç :ehe ve bu arada v52 oluşundan mıdır bilmem ki kötü arkadaşın emeğine sağlık gördüğüm en iyi cfw hız ve performans açısından menü kayma hatası yok gibi denemeye devam ettikçe yazarım

Teşekkür butonundan iki tane olsaydı keşke sadece bitane var ona da bastık:kop::d:

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş rompatcher tıklıyorum hiç bişey açılmıyo neden acaba

ImRorschach

ImRorschach

Üye
kotukoylu yaptımı tekbirşey söylenir adam yapmış abiii :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş rompatcher tıklıyorum hiç bişey açılmıyo neden acaba
e yüklemede eksiklik olursa bu durum gayet doğal tek sebebi var:
hafıza kartında patches die bir klasör oluşması lazımdı o oluşmamış...
yeniden yüklrsen düzelir.
ya da istersen z:\data\patches klasörünü hafıza kartına kopyala :D

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş yüklemeyi düzgün yapmıştım ama sanırım yüklemeden sonra hafıza karta format atmış olabilirm yanlışlıkla şimdi z ' de pathes yok ama eski cfw pathes klasörü vardı bende onu kopyaladım oldu acaba başka bişeye daha zarar gelmiş olabilr mi .... neyse en iyisi baştan kurmak ... sağol ilgin için

alper0642

Üye
arkadaşlar bu kadar kullanan arkadaşımız var, fw.de orjinalinden kaynaklanan bug.lar haricinde bir sorun yok diyebiliriz. karşılaştığımız eksiklik hata gibi sorunlar kendimizin fw.yi yüklemesinden kaynaklanmaktadır, yorumları okudukça bu kesinlik kazanıyor. KOTUKOYLU KARDEŞİMİZE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR. Allah razı olsun, Allah sana gönlündeki arabayı almayı nasip etsin:d:

bbkr630

bbkr630

Üye
kesinlikle süper bi cfw KOTUKOYLU kardeşim ellerine sağlık bu arada rompatcher ile ilgili sorun tahmin ettiğim gibi hafıza karta format atmamdanmış tekrar yüklemeye gerek kalmadı sadece hard reset yaptım oldu

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
blackstar X6 geliyor :D

okan_582

Üye
arkadaşlar kötünün ellerine saglık benim farkettigim sorunsa bluetooht ayarlarında eşleşmiş veya eşleşecek cihazları göremiyorum yani bugün bluetooth kulaklık denemeye calıştım olmadı cihazı görmüyor haa cihazı sorar sanızda bluetoot olan bütün telefonlarla uyuşuyor kötü kardeş bir bakarsan minnettar kalırım

--------------- Ekleme ---------------

C:\Documents and Settings\int\Desktop\bluetooth.jpg

pardon resim yüklemeye calıştım ama olmadı herneyse yinede tşkler

marines06

Üye
yukarıda arkadasın bahsettiğin bluethoot sorunu bende de oldu pc görmedi.ayrıca bende film izlerlerken belli bi süre sonra tel reset atıyor eski xspeed sürümünde reset atmıyordu ama sarj olarak gayet iyi 3 buçuk saat film izledim reset olayını nasıl çözebilirim.

emoloki

Üye
arkadaş çok sağol şimdi kurdum takır takır çalışıyor teleofn baya hızlı.yalnız bluetooth ile tel e müzik attğımız zaman mesajlardan kaydedilmiyor

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş çok sağol şimdi kurdum takır takır çalışıyor teleofn baya hızlı.yalnız bluetooth ile tel e müzik attğımız zaman mesajlardan kaydedilmiyor
müziklerinizi ilk mesajda belirtildiği gibi:
e:\music\ klasörüne taşıyın

cancan59

cancan59

Üye
herşeyi yaptım eksiksiz ama tema beyaz olmadı eski temam kaldı yine veriler silinmiş ama tema aynı ve aşağıda 4 kısayol yada ev ekranı temasında parmakla dokunma vb. şeyler yok.... NEDEN ???

ImRorschach

ImRorschach

Üye
herşeyi yaptım eksiksiz ama tema beyaz olmadı eski temam kaldı yine veriler silinmiş ama tema aynı ve aşağıda 4 kısayol yada ev ekranı temasında parmakla dokunma vb. şeyler yok.... NEDEN ???

hafıza kartından müziklerini resimlerini videolarını flan yedekle USB ile bağla biçimlendir kartını. Sonra telefona format at hard format olsun. yedeklerini geri hafıza kartına at. çünkü kurdukların senin hafıza kartında kalır ve yeniye işler...

Ben az önce kurdum biraz kurcaladım oldukça Stabil herkese tavsiye ederim. Adam yapmış abiiiiiiiii :)

zaferizm

zaferizm

Üye
şu an v52 kullanıyorum bu fw yi yükleyebilirmiyim

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
kötü köylü arkadaşım bende cmd 17 block diye bir hata veriyor neden olabilir

Üst Alt