maktama
Üye
pcsuite kurulumu bilgisayarda?!! PcSuite kurulurken telefonun sürücülerini de kurar. Kurulu değilse kurun. Kurduktan sonra açılırsa kapatın. jaf la fw atarken kapalı olsunpcsuite.ya ben ilk defa kuracaktımda kuramadım flashda herşeyi yapıom.en son telefonun tuşuna 1 kez bastıktan sonra bilgisayar onu 1-2 defa usb rom olarak gördü sonra yeni donanım bulundu diyor herşeyi denedim bu yüklenemiyor dio sonra olmadı not found dio?
Bu yazılımı v52 de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...kötüköylü v52 için fw yapmanı canı yürekten bekliyoruz !
Vay kötüköylü kardeşim benim, seni yine meydanlarda görmek ne güzel. ben hesabı kilitlenen alper_42. evdeki 2.telefona v52 yüklemiştim. bu verdiğin dosya ne dosyası kardeş, bilgi verirmisin. teşekkürlerBu yazılımı v52 de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece Rofs3 dosya adını değiştirmeniz yeterli....
abi arkadaşımız en ince noktasına kadar ayarlamış zaten...Kötü değerli üstadım 5800 için C6-V20'yide modlarmısın Megalo üstadım yapmış ama soft modlu vakti yok hard modlamaya (teşekkür ediyoruz kendisine)
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...maniax-tr-orjinal-4x4-4x5-menuler-426469.html
Şuna bir al att üstadım çok makbule geçecek inan...
öncelikle hoşgeldin abi tekrardan...Vay kötüköylü kardeşim benim, seni yine meydanlarda görmek ne güzel. ben hesabı kilitlenen alper_42. evdeki 2.telefona v52 yüklemiştim. bu verdiğin dosya ne dosyası kardeş, bilgi verirmisin. teşekkürler
Bu yazılımı v52 de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece Rofs3 dosya adını değiştirmeniz yeterli....
navifirmden product code una göre yazılımı indir...kötü böyle demişsinde şimdi;
1. black star normali kurarken orjinal v51 setup dosyasını indiriyoruz, 8 mb lık blackstar modifye dosyasını indiriyoruz. v51 fw setup ını kuruyoruz ve blackstar dosyasınıda onun kurulduğu common files rm-356 ya atıp use ini yöntemi ile flashlıyoruz. şimdi esas soruya geliyorum,
2. bu black star universal ne oluyor bu durumda?
3. v52 de de bu blackstar universali kullanabilirsiniz demişsin ama onu use ini yöntemi ile kuramayız. çünkü v52 nin tek dosyalık setup dosyası yok. ancak ppm, ape variant seçme yöntemi ile kurabiliriz de işte ben hala black star modifiye dosyası varken black star universal ne oluyor ne işe yarıyor hala anlamış değilim?
navifirmden product code una göre yazılımı indir...
daha sonra dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
klasörüne kopyala
ve şimdide indirdiğin blackstar fw dosyasının adını orijinal yazılımdaki dosya ile değiştir ve bu klasöre taşı...
ve sonra user iniden rm 356 yı seç
yüklemeye başla işlem tamamdır...
bu dosya adı üstünde her yeni fw güncellemesi çıktığında kullanılabilecek biçimde oluşturuldu...
ayrıca 5800/5230/X6/5530 gibi cihazların tamamında kullanılabilecek bir FW
polat kardeş anlatımın için teşekkürlerde hem jafla kurulumu anlatıyorsun hemde şundan bahsediyorsun:
4- "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ Adında dosya acın" bu dizinde bende Phoenix yok. e phoenix kurunda dememişsin demekki yine anlatımın eksikmi olmuş?
daha önceden şöyle kurmuyormuyduk?; orjinal firmware setup dosyasını kuruyoruz ( v51 yada v52 neyse) fajı kuruyoruz. sonra verilen modifye dosya-lar-ını program files /common files/datapackage/products/rm-356 atıyoruz ve PPm MCU ape variant ı seçmiyorduk use ini yi tikleyince bölge, tip geliyordu onu seçiyorduk. böyle değilmiydi?
KOTUKOYLU kardeşim başlığıda güncellersen iyi olur mesela
Blackstar Universal(5800/X6/5530/5230)
gibi cihazlar için ortak yazılım Tüm versiyonlara gibi
çünki bu versiyon hem çok hızlı hem de hatasız sarjda iyi bence herkes faydalanmalı bu FW den
tekrar klavyene sağlık kardeş iyi forumlar paylaşımlarının devamını dileriz...
--------------- Ekleme ---------------
hayır neden öyle yazdık JAF programıda C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ aynı dizini kullanıyor ondan phoenix programı kurmana gerek yok olay tam anlattığım gibi
ben ilk internette FW attım makinama tek seferde yükledim evde denedim olmadı başka kafede denedim olmadı aynı kafede diğer pc lerde denedim olmadı ama kafedeki aynı pc ye oturdum denedim oldu düşünün ki kafelerde difiriz var sordum bu sistemler orjinal xp dedi o zaman kafa dank etti bende casperin verdiği cdyi yükledim oldu
bende iki pc var biri hackli xp bak onda kuramıyordum bende sistem32\driver ve sistem32\inf dosyalarını usb yardımı ile hackli xp nin sistem32\driver ve sistem32\ inf klasörüne kopyaladım gene oldu 2 gün ugraştım sorun ne diye inadına buldum sonra driver yedekleme programı ile telefon driverlarını yedekledim artık hangi hackli xpyi kullansam dahi sorunum yok olay böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?