mudda
Üye
Arkadaşım onlar mg bayt boyutunda akp ler hepsi çalışır durumda telefondan kaynaklanan bir durum olabilirbana kim yardımcı olacak?
program çok güzel çoğu şeyi indiriyor ama herşeyi değil.. şöyle anlatayım:
beautiful widgets pro 77,42KB
spb shell3d 69,46KB
quickoffice pro 37,04KB ... çok saçma 1mb ın çok çok altında olan bu programları ve buna benzer olan herşeyi indiriyor ama açmıyor.. bu durumdan anlayan var mı??????
Arkadaşım onlar mg bayt boyutunda akp ler hepsi çalışır durumda telefondan kaynaklanan bir durum olabilir
sizde çok küçük boyutlu uygulama olarak görünmüyor mu?
biraz incelemeniz mümkün mü?
s3 kullanıyorum sorun olduğunu sanmam!
ayrıca bunların virüs olma ihtimali var mı
Linkleri mevcuttu silindigi için kaldırdım ilk sürümden güncelleme yapabildigin için yüklemeye gerek duymadım bir teşekkür edebilirsinArkadaşım üst sürüm diye konu açıyorsunuz, paylaştığınız ise "Blackmart 0.99.2.37_992037.apk" düşük sürüm. ?
çok yavaş indiriyordu silmiştim. hala öyle mi?
Yüklediğim uygulamalardan %70'i çalışmıyor. Oyunlar internete bağlanamıyor, gerekli dosyaları indiremiyor. Programların çoğu da telefonu kilitledi / yeniden başlattı.
Kardeşim Reading Trainer (hızlı okuma) v1.2 blackmart ta yok yükler misin ??? V1 i var ama onda türkçe dili yok
kusura bakma arkadaşım 2 saatimi bu programa ayırdım ama türkçe versiyonu bulamadım elindeki apk türkçe yapacak arkadaş çıkabilir bi ihtimall
sağolasın ksrdeş zaten bunun türkçesi sadece google playde var indircem ama kredi kartı yok işte..
evet ücretli sürümü markette var henüz programı crekleyip sosyal aglara yükleyen olmamış eski sürümüde işini görüyorsa hiç canını sıkmana gerek yok
görüyor iyi kötü biraz anlıyorum cok sagol +1
eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?