edim1979 Üye Konu Sahibi ferman_' Alıntı: Emeğine sağlık fakat note 2 de ikidebir kapanıyo çıkıyo blackmarttan. Genişletmek için tıkla ... Selam ikitane sürüm var ikisinide deneye bilirsin Çıkma atma sorunu uygulamanın android sürümü veyaa uygulamanın çalışan başka bir uygulamayla çakışması veya veya ayarlardan izinlerin alınmaması olabilir
ferman_' Alıntı: Emeğine sağlık fakat note 2 de ikidebir kapanıyo çıkıyo blackmarttan. Genişletmek için tıkla ... Selam ikitane sürüm var ikisinide deneye bilirsin Çıkma atma sorunu uygulamanın android sürümü veyaa uygulamanın çalışan başka bir uygulamayla çakışması veya veya ayarlardan izinlerin alınmaması olabilir
edim1979 Üye Konu Sahibi behauddin' Alıntı: Nerden indiriliyor Genişletmek için tıkla ... En altta indirme linki mevcut
edim1979 Üye Konu Sahibi gkhan38' Alıntı: tşklr Genişletmek için tıkla ... Rica ederim - - - Eklendi - - - ferman_' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
gkhan38' Alıntı: tşklr Genişletmek için tıkla ... Rica ederim - - - Eklendi - - - ferman_' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
edim1979 Üye Konu Sahibi cakabey52' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim arkadaşım
edim1979 Üye Konu Sahibi 123emin987' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim - - - Eklendi - - - İyi bayramlar
edim1979 Üye Konu Sahibi dangereousist' Alıntı: sanırım link ölü. ilgilenirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Alttaki link saglam kardeşim
dangereousist' Alıntı: sanırım link ölü. ilgilenirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Alttaki link saglam kardeşim
edim1979 Üye Konu Sahibi edim1979' Alıntı: Alttaki link saglam kardeşim[/QU - - - Eklendi - - - pinokyotr' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim - - - Eklendi - - - mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Genişletmek için tıkla ...
edim1979' Alıntı: Alttaki link saglam kardeşim[/QU - - - Eklendi - - - pinokyotr' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim - - - Eklendi - - - mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Genişletmek için tıkla ...