Blackmart v0.99.2.53B(992053) (free apk market)

Konu Sahibi
Blackmart v0.99.2.53B(992053) (free apk market)
Uygulama ile google playde bulunan cogu ucretli ve ucretsiz uygulamaya ucretsiz ulasabilirsiniz.

yuklediginiz uygulamaların apk dosyalarina blackmart/downloads klasorunden ulasabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: mtrhsts ve MEHMET ÇİFTÇİ

powwet

Üye
Tesekkurler alpha da sorun vardi insallah bunda bisey cikmaz

Tepkiler: Bahadir_fb

powwet

Üye
Biraz yavas indiriyo ama sorun yok eywallah

powwet

Üye
Hocam simdi fark ettim de orjinal google play baglanti hatasi vermeye basladi acilmiyor su an nedeni nedir bilginiz varmi

Konu Sahibi
Hocam simdi fark ettim de orjinal google play baglanti hatasi vermeye basladi acilmiyor su an nedeni nedir bilginiz varmi
Google play da devamlı bir sorun çıkıyor zaten bu konuyla alakalı bir durum yok

powwet

Üye
google play hatasi Freedom yuzunden olusmus uygulamayi tekrar kurup secenekler /stop yapinca duzeldi

Konu Sahibi
google play hatasi Freedom yuzunden olusmus uygulamayi tekrar kurup secenekler /stop yapinca duzeldi

Aklıma geldi ama sorunu buraya yazdığın icin bu konuyla bağlantısını kuramamistim

Tepkiler: powwet

dogukan-

Üye
Easy eyes 1.5.3 burdada yok ya yinede tesekkurler sende link varmi full surum

Moto_G

Üye
Çoğu blackmart da virüs oluyo test sonuçları ne ?

Moto_G

Üye
Bilmiyorum bir kere trust bulmuştum detailse bakmadım ama bulduğuna göre bir zararı vardır

Konu Sahibi
Bilmiyorum bir kere trust bulmuştum detailse bakmadım ama bulduğuna göre bir zararı vardır

En fazla bol reklam içeren bi uygulama indirirsin oda blackmart ile alakalı değil indirdigin uygulamanın sorunu yani google playdende indirsen ayni hatayı alırsın

Moto_G

Üye
En fazla bol reklam içeren bi uygulama indirirsin oda blackmart ile alakalı değil indirdigin uygulamanın sorunu yani google playdende indirsen ayni hatayı alırsın

Kardeşim ben eskiden bakmıştım belki bitmiştir