Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Blackberyy curve 8520-9300 almayı düşünüyüroum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeshogh
Üye
Konu Sahibi
Blackberyy curve 8520-9300 almayı düşünüyüroum
Arkadaslar konunun basındada belirttim bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım almalımıyım sizce konuyla ilgisi olanlar yardım edebilirlermi.
futbol123
Üye
ikisinide tavsiye etmem aynı fiyata android özellikli bir telefon almanızı öneririm
pelın_
Bencede alma bende var gıt o paraya daha guzel bısey al
jeshogh
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar suanda 5800 var memnun değilim sarjı yarım gün gidiyor ve telefon çok ısınıyor v.b sorunlar çok turkcelin bi kampanyası var aylık 19 tl almayı düsündüm ama siz böyle deyince aklıma kurt düştü neden almıyayım blackberry ?
pelın_
sen -karar vermıssın zaten
ozmn al guzel tlf ama bep bu numarası yok yanı
jeshogh
Üye
Konu Sahibi
bep bu numarası yok yani derken ? benim aradıgım telefon arama yapsın face'ye twittere falan rahat girsin şarjı dayansın okadar
şarji pek dayanmıyo helede facede takılcaksan
bıde ustune msj çok atarsan haha allah kolaylık versın dıyorum
jeshogh
Üye
Konu Sahibi
Ya 5800 var yarım gün gidiyo geceyi bulmuyo facede çok takılan biriyim mesajlaşmak desen oda öyle ama oyunla uygulamalarla işim yok ara sırada müzik dinlerim okadar kamerası nasıl peki iyi çekiyomu ?
pelın_
Ewet guzel çekıyo bak o konuda rahat ol
yada enazından ben begendım başkalarını fıkrını bılemem
jeshogh
Üye
Konu Sahibi
Tamam ozaman curve 8520yi alıyorum türkcell bayisinden
fireman87
Üye
8520 var bende satılık kutusuyla, ilanlara bakabilirsin. Bana hediye geldi kullanamadım o cihazı..
HakaN-06
Üye
8520 malzeme kalitesi olarak beni tatmin etmedi. Tuşlara basınca takur tukur ediyor ve dokunmatik yön tuşu verimli degil. Bi kere saga kaydırınca 2 kere gidiyor. Bir kaç saatlik denememdeki izlenimler
fireman87
Üye
Blackberryler chat telefonu zaten..
maNthis
Üye
8520 nın kamerasına baktım timde sanki 2mp bıle degıl gercekten cok kotu bı kamerası var
jeshogh
Üye
Konu Sahibi
Kararsız bıraktınız benide ya :/ biraz daha raştırma yapmalıyım
maNthis
Üye
samsung chat 335 de bı alternetıf olabılır bı bak ıstersen