Blackberry Z10′un basın görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Z10′un basın görselleri ortaya çıktı
Kanada kökenli akıllı telefon ve tablet devlerinden bir tanesi olan RIM, 4 gün sonra 30 Ocak tarihinde yeni akıllı telefon modelleri ve çok güvendiği yeni mobil işletim sistemi Blackberry 10‘u sunmaya hazırlanıyor. Bir süredir, kötü gidişatını sürdüren RIM, bu yeni atılımı ile birlikte, tekrar eski günlerine dönmeyi amaçlıyor.

30 Ocak tarihinde gün yüzüne çıkması beklenen akıllı telefonmodellerinden bir tanesi de Blackberry Z10 olarak adlandırılmış. RIM‘in fiziksel QWERTY kullanmayıp, tamamen dokunmatik olarak sunacağıakıllı telefon modellerinden bir tanesi olan Blackberry Z10′un basın görselleri ortaya çıktı.Bir çok akıllı telefon görseli ve detayını paylaşan @evleaks tarafından sunulan görsellere bakıldığında tasarım olarak oldukça etkileyici bir görünüme sahip olduğunu görüyoruz. RIM‘in yeni akıllısının 4.2″ 768×1280 piksel dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 16GB dahili ver kapasitesi, 8MP arka kamera, 2MP ön kamera,1.5Ghz çift çekirdekli işlemci içeren yonga seti, 1.800mAh batarya ile gelmesi bekleniyor.

İşletim sistemi olarak da akıllı telefon, RIM‘in yeni işletim sistemiBlackberry 10 üzerinde çalışacak.

Kaynak: Maxicep

_RYUK_

_RYUK_

Üye
tasarımı kötü.tarımı dell streak ı andrıyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güzel görünüyor :hmmm

Samet.25

tasarim guzelde sistem kotu bence

lordufuk

lordufuk

Üye
BB olduğu süreece almam :pro:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Güzel gözüküyor ama lumiadan şaşmam :)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bir site bu işletim sistemini incelemişti. Çok güzel bir işletim sistemi. S3 ün hatta note 2 nin işletim sistemi özelliklerinden iyi. Tam bir bilgisayar gibi.

caglar b

caglar b

Üye
tuşları yok mu ? N9 gibimi ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşlar bir site bu işletim sistemini incelemişti. Çok güzel bir işletim sistemi. S3 ün hatta note 2 nin işletim sistemi özelliklerinden iyi. Tam bir bilgisayar gibi.

tutuyorum kollarından, düşersin şimdi.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ilginç :hmmm

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
klavyeyi birakmişlar haa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt