Blackberry Yedek Parça Ve Aksesuarlar

Sponsorlu Bağlantılar

emrcan

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Yedek Parça Ve Aksesuarlar
Merhaba blackberry yedek parça ve aksesuarlar uygun fiyata temin edilmektedr. İstediğiniz ürünü bildirirseniz size fiyat verebilirim. Saygılar..

robonur

Üye
merhabalar;
bugun bb 9550 "storm2" telefonumu yere dusurdum cam tuz buz oldu tum komutlari hala algilamakta kayar ekranda calisiyor ama elime ufak cam parcalari geliyo sadece ekran panelini temin durumumuz var mi?
simdiden tesekkurler

Tu_Kiu

Üye
Geçmiş olsun.Gittigidiyorda görmüşdüm...

robonur

Üye
teşekkürler...yok o gg'dakiler hep storm'n ekranları storm2'lerde versiyon seçiyomuş ekran o yüzden uyduramama problemi var sanırım fiyatda 200tl civarındaymış

hasangoksel

Üye
meraba arkadaslar bold 9700 ün sadece turkcell yazan kısmına ihitiyacım var biraz tahrip olmuş durumda yardımcı olabilirmisiniz ?

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
merehaba arkadaşlar blackberry bold 9000 nin bu silinen kasanı metal renkli yerini tek olarak bulabilirmiyim yani sadece metal kaplamalı kısın satılıyormu??

mystere_

Üye
blackberry bold 9700 kullanıyorum telefonum yere düştü ve ekranı kırıldı ekran temin etmek istiyorum acaba fiyatı nedir?

cou1986

Üye
merhabalar benm blacbarry bold 9700 telefonum var sonumun şu ben bu telefonu turkcellden aldım bu telefonun space tuşunun hemen altında turkcell yazıyo turkcellde satılınca turkcell yazısı koymuşlar en altta space tuşunun hemn altında uzun küçük bir parça bunun üzerinde turkcell yazınca sevmedim ve ben onu kazıdım kazıyınca dahada kötü oldu o parçaya ihtiyacım var küçücük parça ama güzelm telefonu bozdu şeklini yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalasr [email protected] msn adresin isterseniz oradanda görüşebiliriz..

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
bold 9000 joistick ne kadar (tarnkball)

vural_sayin

vural_sayin

Üye
merhabalar bana bold 9700 ekran lazım ve beyaz kasa lazım fiyat alabilirmiyim

poyraz_1984

Üye
selam arkadaşlar Blackberry 9000 orjinal ekran lazım piyasada yan sanayi buldum 60 tl ye fakat bu ekran soluk gösteriyor orjinal ise 130 tl diyorlar acaba elinizde çıkma orjinal daha ucuz bulunurmu hani atıyorum telefon tamir olunmayacak durumda fakat ekranı sağlam bulunurmu çok ihtiyacım var telefon çalışıyor fakat ekran kırıldı orjinal kvk lı atmakta istemiyorum bulursanız bana haber verirmisiniz nete pek takılmam bana bir çağrı veya sms atarsanız size dönerim 05355448939

gomancele

gomancele

Üye
blackberry bold 9700 ekran kırıldı ekrana ihtiyacim var siyah acil pm atarsan sevinirim kolay gelsin

Üst Alt