blackberry wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

gokhanxy

Üye
    Konu Sahibi
blackberry wifi sorunu
bende blackberry 8900 var. wifi bağlantımı kuruyorum hotspot tarayıcıda açık fakat bir siteye bağlanmaya çalıştığında sürekli istenen sunucuya ulaşılamadı diyor.ama bis te istediğim siteye giriyor. ltf. yardım..

Méc~

Méc~

Üye
Bence tel'in dns ayarlarını kontrol et. Genellikle hatalı dns'de bu sorun yaşanır:oke:Bana sorma dns nerden die bende hiç black berry kullanmadım...

metehanozen

metehanozen

Üye
ayarlardan dene bi

Kripto sahra

Üye
Bendede aynı Sorunun Tam TErsini Yaşıyorum

VoLo

VoLo

Üye
ayarlarınızı silip tekrar turkcell den ayarları isteyin müşteri hizmetleri yada msj yolu ile yeniden ayarları alıp kaydedin sorun çözülecektir.

alternatif olarak opera mobile browser kurabilirsin blacberry de gayet sorunsuz çalışıyor...

gaye1989

Üye
selamlar.ben amerikadan bb storm 2 (9550) aldım.ilk aldığımda wifi özelliği çalışıyordu ama ara sıra kopukluklar oluyordu.şimdi ise hiç çalışmamaya başladı.wifi aktifleştirdiğimde kutucukta check işareti çıkması gerekirken düz beyaz bir çizgi çıkıyor. ve bu nedenle de wifi kullanamıyorum.bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

hakantcdd

Üye
aynı sorun bendede var,yeşil tick işareti çıkmıyor,aynı zamanda ip alınamadı diyor ne yapmak lazım ?

jr_schaten

Üye
cevap veren uyok mu aynı sorun bende de var:D

hussky

hussky

Üye
blackberyylerde bis internet paketş olmadan wifi calısmamaktadır..

Üst Alt