blackberry vs samsung vs htc

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
blackberry vs samsung vs htc
merhab arkadaşlar kerdeşim telefon alıcak ne alacağını bilmiyor bb bold ve curve modelleri htc cha cha ve galaxy wonder i düşünüyor sizce hangisi bütçesi 800

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
s3 minı oyun oynayacaksa xperia p marka takıntısı yoksa general mobile discovery o paraya dedıklerın değmez

AVICII

Üye
Bende galaxy wonder kullaniyorum arkadasim eger telefonda oyun oynamam temel seylero kullanirim derse alsin ancak oyuna giricekse dokunma bile bu telefona. Hatta suan ben degistirmeyi dusunuyorum bi zaman sonra yetmiyor tercih yinede senin temel seylerde iyi bir telefon

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
fazla oyun oyun oynanaz bir tek pou diye bi oyun var onu oynuyo whatsapp wechat line gibi şyle kullanır o yüzden klavylei istiyor 8.sınıfa geçti onun için blackberry bold 9780 9780 9700 gibi şeyler iyimi tuşları oyanam felan yapmaz demi bide bb curve 9360 ı düşünüyo

- - - Eklendi - - -

bide htc salsa var o nasıl ??

iOSait

iOSait

Üye
fazla oyun oyun oynanaz bir tek pou diye bi oyun var onu oynuyo whatsapp wechat line gibi şyle kullanır o yüzden klavylei istiyor 8.sınıfa geçti onun için blackberry bold 9780 9780 9700 gibi şeyler iyimi tuşları oyanam felan yapmaz demi bide bb curve 9360 ı düşünüyo

- - - Eklendi - - -

bide htc salsa var o nasıl ??

salsa çok eski bir telefon 2 sene kadar önce çıktı anladığım kadarıyla klavyeli istiyor ozaman blackberrylerden şaşmasın sosyal medyacıysa yoksa S3 mini klavye illa lazımsa HTC Desire Z diye bi telefon var eskiden kullanıyordum eski bir telefon ama işini görecektir hem klavyeli hemde dokunmatik :oke:

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
salsa çok eski bir telefon 2 sene kadar önce çıktı anladığım kadarıyla klavyeli istiyor ozaman blackberrylerden şaşmasın sosyal medyacıysa yoksa S3 mini klavye illa lazımsa HTC Desire Z diye bi telefon var eskiden kullanıyordum eski bir telefon ama işini görecektir hem klavyeli hemde dokunmatik :oke:

klavyeli itsiyor desire z ye baakrım haa üretimdemi ama blackberry istiyor bazı modelleri dokunmatik tuşlu söylediğim telefonlara bide torch 9800 ı ekleyicektim yazmayı unuttum hem htc alıcaksa evo 3d de olur fiyatı ne kadar evo 3d nini

iOSait

iOSait

Üye

klavyeli itsiyor desire z ye baakrım haa üretimdemi ama blackberry istiyor bazı modelleri dokunmatik tuşlu söylediğim telefonlara bide torch 9800 ı ekleyicektim yazmayı unuttum hem htc alıcaksa evo 3d de olur fiyatı ne kadar evo 3d nini

bi tane Torch Al gitsin bence

nokia_belle

nokia_belle

Üye
klavyeli mi yoksa dokunmatik mi? Çünkü ilk önce klavyeli diyip daha sonra evo dediniz bence bb alıcağınıza o fiyatlara ekranı geniş olan alternatif dokunmatik telefonlar var ama 2. El derseniz bu daha çok artar o zaman en basitinden 800'e 2. El s3 yada iyi bir sony veya htc x serileri bile çok rahat çıkar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
klavyeli mi yoksa dokunmatik mi? Çünkü ilk önce klavyeli diyip daha sonra evo dediniz bence bb alıcağınıza o fiyatlara ekranı geniş olan alternatif dokunmatik telefonlar var ama 2. El derseniz bu daha çok artar o zaman en basitinden 800'e 2. El s3 yada iyi bir sony veya htc x serileri bile çok rahat çıkar

2.ele bulaşlmak iatemiyor dokunmatik te olabilir klavyelide yani her ikiside olur marka takıntısı var o yüzden htc samsung blackberry olabilir başka marak istemiyor

fk555897

fk555897

Üye

2.ele bulaşlmak iatemiyor dokunmatik te olabilir klavyelide yani her ikiside olur marka takıntısı var o yüzden htc samsung blackberry olabilir başka marak istemiyor

Bence Samsung Galaxy S3 Mini alsın.

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Blacberry'i eleyin derim,aslında s4 mini piyasada mı bilmiyorum ama o fiyatlara yakın olabilir gibi birde galaxy g.duos var 5" tabi onunda ekranı çokta iyi değil,s3 mini diyeceğim ekranı küçük gelebilir 4"

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
yok biraz takıntılı bu telefonları istiyor bide galaxy beam var o nasıl fiyatı ne kadar ?

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
merhaba bu abimin üyeliği

kuzenim baba bb y itavsiye etmedi arkadaşları fln kulanıyormuş hiç memnun değillermiş uygulamamlar fln paralı artık günceleme almıyacaklarmış o yüzden android almaya karar verdim

sony htc ve samsung markalarını düşünüyorum bütçe 800 ve aşağısı malum öğrenciyim :D hem telefona o kadar para vermek istemiyorum bişey sorucam sony ericsson xperia arc s hala üretimdemi bulabilirmiyim 800 ya fln ?

aklımda bazı modeller

htc cha cha
ace 2
evo 3d de var ama 800 e bulabilirmiyim

aradığım özelikler

ön kamerası olsun müzik kalitesi iyi olsun kamerası iyi olsun bunun gibi şeyler :D yorumlarınız için teşekürler bide 2. el telefona bulaşırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım