fazla oyun oyun oynanaz bir tek pou diye bi oyun var onu oynuyo whatsapp wechat line gibi şyle kullanır o yüzden klavylei istiyor 8.sınıfa geçti onun için blackberry bold 9780 9780 9700 gibi şeyler iyimi tuşları oyanam felan yapmaz demi bide bb curve 9360 ı düşünüyo
- - - Eklendi - - -
bide htc salsa var o nasıl ??

salsa çok eski bir telefon 2 sene kadar önce çıktı anladığım kadarıyla klavyeli istiyor ozaman blackberrylerden şaşmasın sosyal medyacıysa yoksa S3 mini klavye illa lazımsa HTC Desire Z diye bi telefon var eskiden kullanıyordum eski bir telefon ama işini görecektir hem klavyeli hemde dokunmatik![]()
klavyeli itsiyor desire z ye baakrım haa üretimdemi ama blackberry istiyor bazı modelleri dokunmatik tuşlu söylediğim telefonlara bide torch 9800 ı ekleyicektim yazmayı unuttum hem htc alıcaksa evo 3d de olur fiyatı ne kadar evo 3d nini
klavyeli mi yoksa dokunmatik mi? Çünkü ilk önce klavyeli diyip daha sonra evo dediniz bence bb alıcağınıza o fiyatlara ekranı geniş olan alternatif dokunmatik telefonlar var ama 2. El derseniz bu daha çok artar o zaman en basitinden 800'e 2. El s3 yada iyi bir sony veya htc x serileri bile çok rahat çıkar
2.ele bulaşlmak iatemiyor dokunmatik te olabilir klavyelide yani her ikiside olur marka takıntısı var o yüzden htc samsung blackberry olabilir başka marak istemiyor
2.ele bulaşlmak iatemiyor dokunmatik te olabilir klavyelide yani her ikiside olur marka takıntısı var o yüzden htc samsung blackberry olabilir başka marak istemiyor
yok biraz takıntılı bu telefonları istiyor bide galaxy beam var o nasıl fiyatı ne kadar ?
hem telefona o kadar para vermek istemiyorum bişey sorucam sony ericsson xperia arc s hala üretimdemi bulabilirmiyim 800 ya fln ?
yorumlarınız için teşekürler bide 2. el telefona bulaşırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım