blackberry touch nasıl bi telefondur önerir misiniz ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüseyinyalcin

Üye
    Konu Sahibi
blackberry touch nasıl bi telefondur önerir misiniz ???
arkadaşlar ablam blackbery touch almayı düşünüyor nasıl bi telefon önerirmisiniz ??

61semih

61semih

Üye
kalıtelı,ama bekledıgın ozellıkler nekı ?

dufy85

dufy85

Üye
dokunmatik olarak diğer telefonlar gibi bi performans bekleme zaten bunun için klavye koymuşlar telefona.

tabi senin beklentilerine göre değişir durum.

technoblue

technoblue

Üye
her zaman söylediğim gibi. bana göre blackberry mesajlaşmayı seven insanlar için ideal bir telefondan daha fazlası değil. @duffy85 e katılıyorum dokunmatik performansı diğer telefonlar kadar etkili değil.

dufy85

dufy85

Üye
bir şey daha ben blackberry kullanmadım ama kullanan ve sıkıntı yaşayan çok arkadaşım var.
özellikle dokunmatik ve şarj olayı çok kötü.
hatta geçen bitanesi yeni telefon almayı düşünüyordu ve eski blackberry stormunu hiltiyle parçalamayı düşünüyordu :D
eğer yaptıysa videoyada çeker yüklerim izlersiniz ;)

buket2

buket2

Üye
bendede bir tane blackberry var. çok çabuk şarjı bitiyor arkadaşların dediği gibi...hergün şarj etmem gerekiyor mutlaka..ayrıca hevesle aldım ama kullanım açısından bence zor.

Ocean258

Ocean258

Üye
şarj sorunu var.. klavye sıkıntısı var.. hele dokunmatıkler.. cınayet sebebi.. bence farklı modellere yonelmelisin..

ricardo45

ricardo45

Üye
beni yakın zamanda kahretmişti o telefon

Utku

Utku

Üye
önermem:evet:

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bold 9700 düşünebilirsin

hüseyinyalcin

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar :))

mustafa603

mustafa603

Üye
bende önermiyorum. Arkadaşımda var sürekli sorun yaşıyor. Başka marka-model düşünebilirsin:evet:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Önermem torch değilmiydi o ya :allalla:Neyse dokunmatiği olsun:bann:Salla o yüzden :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt