BlackBerry Torch 9800 Aldım. Telefon Hakkındaki Bilgilerini, Verileri Paylaşmak İsteyenler Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BlackBerry Torch 9800 Aldım. Telefon Hakkındaki Bilgilerini, Verileri Paylaşmak İsteyenler Buraya

Emektar Omnia Pro'm hakkında açtığım konunun yenisini açma zamanım geldi :)
http://www.maxicep.com/samsung/sams...kleri-islevleri-hakkinda-yardim-5-272001.html

Az önce K.V.K. garantili olarak siyah renkteki Torch'umu aldım...
Ne yalan söyleyeyim BlackBerry telefonlara pek sıcak bakamasam da buna oldukça kanım kaynadı. Hem dokunmatik hem klavyeli olan telefonum özellikleriyle, özellikle de internet kullanımındaki kolaylık ve bedava anlık mesajlaşma olayıyla beni mest etmekte.

Ancak takdir edersiniz ki hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Telefon hakkında bilgi sahibi olanlar kullanım kolaylığı sağlayan programları ve bilgileri bu konu altında paylaşabilirler.
Ben de süreç içerisinde, öğrendikçe burada sizlerle paylaşacağım.
:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: flyx ve greenmile

greenmile

greenmile

Üye
kaç para verdin?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı olsun...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
telefonun hayırlı olsun Abi...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar :)
İnternette yazılı olan fiyatı civarında verdim.

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun darısı başımıza :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. ingilizcen iyi olduğu için senin açından kolay olur verdiğim siteden login olman gerekir telefonun için istediğin uygulamayı ücretsiz indirebilirsin.

app world uygulaması telefonda yüklü ise telefondan da girebilirsin. yoksa siteden faydalanırsın artık. bu arada bazıları ücretli olabilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun bnde bb 9800 kullanıyom yazılımını 4 kere çökerttim tema kurduktan sonra sapıtıyor telefon sistemi geri yükledim de dikkat et tema knusunda fazla uygulama kurma en azından 30 u geçmesin oyunda 20 i geçmesin zaten adam akıllı oyun yok yada bn bulamadım :D
onun dışında telefon güzel saqlam sajı az kaldımı kemera ile çekim yapma çok kötü çekiyor ozmn :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı olsun darısı başımıza :ehe
Amin :)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. ingilizcen iyi olduğu için senin açından kolay olur verdiğim siteden login olman gerekir telefonun için istediğin uygulamayı ücretsiz indirebilirsin.

app world uygulaması telefonda yüklü ise telefondan da girebilirsin. yoksa siteden faydalanırsın artık. bu arada bazıları ücretli olabilir.
Öncelikle teşekkürler :)

Siteyi inceleyeceğim.
App World telefonda da var ki en iyi özelliklerinden biri de bu. İstediğin uygulamayı anında indirip kullanabiliyorsun.
Ücretli olan bir çok yazılım mevcutsa da ücretsiz olan kaliteli yazılımlar da mevcut.
hayırlı olsun bnde bb 9800 kullanıyom yazılımını 4 kere çökerttim tema kurduktan sonra sapıtıyor telefon sistemi geri yükledim de dikkat et tema knusunda fazla uygulama kurma en azından 30 u geçmesin oyunda 20 i geçmesin zaten adam akıllı oyun yok yada bn bulamadım :D
onun dışında telefon güzel saqlam sajı az kaldımı kemera ile çekim yapma çok kötü çekiyor ozmn :D
Açıkçası ben tek bir tema bile yüklemedim :)
Tema ile uğraşmayı pek sevmem.
Oyunlar dediğin gibi, muhteşem bir şey bulamadım. Ama idare ediyorlar ve sayıları çok değil.
Guns N Glory, Hearts, Labyrinth 2, Metrix, Chopper, Best Dots Free, Free Chess, önerebileceğim oyunlardan.

Şu an için telefonumu modem olarak kullanmayı çözmeye çalışıyorum ama daha başaramadım :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
hayırlı olsun ata abi:oke:

flyx

flyx

Üye
hayırlısı olsun arkadaşım. bende bugünlerde Torch'a takmış durumdayım almayı düşünüyorum fakat kullanan arkadaşların + veya - yönlerini paylaşırsa sevinirim.
mesela klavye tuşları çok küçükmü 1 tuşa basıyoruz derken 2 aynı tuşa birden basarmıyız?

Üst Alt