BlackBerry Tema Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikail_6

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Tema Hatası
Selamlar...

Arkadaşlar geçen gün almış olduğum BB Bold 9700 cihaz üzerinde ilk başta dikkate almadığım bir hata oluştu; temayı aktif hale getirirken "Beklenmedik bir hata oluştu, bazı kişiselleştirmeler kullanılamayabilir" ve benzeri bir hata idi.

İlk yüklemiş olduğum temada dediğim gibi çok dikkate almadım ve farklı bir kaç temayla denedim. Fakat aynı hatayı almaya devam edince bu hatanın peşine düştüm.

İnternette neredeyse hiç bir yerde rastlayamadım konuyla ilgili bilgiye ve kendim çözmeye karar verdim.

Belli başlı etkileyebilecek ayarların bir kaçını denedikten sonra farkettim ki telefonun dil paketiyle alakalı bir sıkıntıymış.

İngilizce kullanımda temayı sorunsuz aktifleştiriyor ve üstüne üstlük türkçeye çevirince problemsiz kullanılabiliyor da. Fakat türkçe dil paketiyle aktifleştirmenin imkanı yok.

Data Servis üzerinden aradım ve beklediğim gibi onların da bu hatayla ilgili bir bilgileri yok. Konuyla ilgili araştırma yapıp tekrar dönüleceği söylendi.

Bir çözüm bulacaklardır elbet. İnternetten baktığımda tektük bu problemi yaşayan insanımız var ama BlackBerry'in sitesi de olmak üzere hiç bir platformda cevaplanmamış.

Uzun lafın kısası; bana dönüş yapıldığında bu konuyu da güncelleyeceğim. Eminim ki nice arkadaşlar vardır sıkıntıyı yaşayan ve Data Servis'ten destek alacağını bilmediğinden Vodafone çağrı merkezinde form doldurtmakla dakikalarını harcayıp birde interneti talan edip birşey bulamayınca vaz geçen...

En azından kesin bir çözüm bulana kadar bu ayrıntıyı ingilizce paketle aktifleştirme yaptıktan sonra türkçeye çevirerek kullanarak aşabiliriz diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt