Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BlackBerry Telefonların T9u Nasıl?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MezraL123
Üye
Konu Sahibi
BlackBerry Telefonların T9u Nasıl?
Mesaj için bi blackberry almayı düşünüyorum. Kullananlara sorum telefonun mesaj yazımı nasıldır? T9u, kelime tahmini, Türkçe harf ve ekleri kullanımı iyi midir? Mesaj performansından memnun musunuz?
S.c.k.N
Üye
Yeni çıkan işletim sistemini bilmiyorum ama blackberry Curve 8520 de t9 mevcut değil kelime tahmini ise örnek olarak sec yazıp boşluk bıraktığınızda otomatik second yazar bu ayarları ekleme ve çıkarmaları siz kendiniz de yapabiliyorsunuz. Dokunmatik ekranlı ürünlerinde t9 olma durumu mevcut o konuda birşey diyemiyorum.
MezraL123
Üye
Konu Sahibi
T9 dediğim zaten kelime tahmini. Nokiada T9 Samsungda XT9 fln diye geçiyo o yüzden T9 dedim. Sormak istediğim Mesela kapiyi actim yazdığında açtım yapabiliyo mu? Bunu eklerde veya daha ağır Türkçe kelimelerde de başarabiliyo mu? Yani klavye performansı nasıl?
S.c.k.N
Üye
Belirli bir model belirtmediğiniz için net birşey diyemem ama Blackberry 8520 klavyesi çok kullanışlı bilgisayarda yazar gibi yazabiliyorum.
Mesaj için bi blackberry almayı düşünüyorum. Kullananlara sorum telefonun mesaj yazımı nasıldır? T9u, kelime tahmini, Türkçe harf ve ekleri kullanımı iyi midir? Mesaj performansından memnun musunuz?
Bold kullanıcısı olarak gayet başarılı bulduğumu söyleyebilirim. T9 değil ama kelimeleri yazarken orta tuşa tıkladığında seçenekler çıkıyo yanlış yazdığını düşündüğü kelimelerde