BlackBerry Sim Kilidi yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Sim Kilidi yardım ?
Merhaba arkadaşlar , BB sim kilidimi en hızlı nasıl öğrenebilirim ?
Not :
Telefonu Turkcell den aldım , şimdi yeni Avea hattımı takınca Ağ MEP kodu istedi.
444 1 585 numaralı hattı aradım , IMEI mi tuşladım ama sim kilidiniz bulunamadı dedi.
adresinden Sim kilit kodu sorgulamadan tekrar IMEI numaramı girdim ama yine sim kilidiniz bulunamadı hatası alarak ; [email protected] adresine yönlendirildim.
[email protected] adresine IMEI numaramı , telefon modelimi adımı soyadımı yazarak sim kilidi talebinde bulundum ama oradan da cevap gelmedi.
Baska bi önerisi olan arkadaşımız varsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Adream091

Üye
aynı sorun bendede vardı dostum ağ mep kodunu her hangi bi turkcell bayisine gidiyorsun ve orada anlatıyorsun durumu ağ mep kodunu almak istediğini söylediğinde senin email numaranı istiyor yanında bi numaraya arıyor onlar bi kod veriyor 10 haneli bi kod yazıyorsun çalışıyor mesala ben aydın merkezden black berry bold 9900 aldım aradan 5 6 ay sonra 3 4 gün önce nazillide ki turkcell bayisine gidip ağ mep kodunu aldım turkcelleden baska hatlarıda kullanabiliyorum cihazda ve farklı bi hat taktıgında app world üyeliği istiyor :) hadi kolay gele kardesım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt