blackberry samsung galaxy gio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
blackberry samsung galaxy gio
evet sizce blackberry modelleri mi yoksa galaxy gio mu daha iyi neleri iyi birbirinden vede ?

nalcam22

Üye
black baryy verdiğin 5 kuruşa değmwz hem pahalı satıyo hemde telefonun hiçbi artısı yok buyüzden gio androıd os 256 mb ram 3mp af kamera kapasitif dokynmatik ekranla verdiğin her kuruşa deger ama ben sana huwai idoes x5 öneririm 560 tl

uygulama oyun için gio tabiki.
blackberry iş amaclı ve mesaj

__xXx__

Üye
blackberrynin pek bi artısı yok tamamen iş amaçlı ama galaxy gio daha çok gençlere hitaben bi telefon galaxy gio öneririm

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Blackberry sadece iş telefonu diye sunuluyor piyasaya da. İş telefonu tanımı kadar saçmalık ötesi bişey yok. Aslında tanımını yapcak olursak;
İş Telefonu = Biz Telefona özellik koymaktan aciziz ama milleti böyle yemeye çalışıyoruz.
Her telefonla e-maillerini kontrol edebilir ajandanı yanında taşıyabilirsin. Toplantılar ayarlarsın ve bütün sosyal ağlara bağlanabilirsin. Ama bunu reklamlarda bitek Blackberry'de varmış tanıtmıyorlar mı hele o turkcell denen firma. Nasıl gıcık oluyorum anlatamam.
Kısacası Samsung Galaxy Gio her alanda alır.

Tepkiler: umutku84 ve 61semih
Blackberry'nin bi havası var mesela facebookta birşey paylaştığında blackberry ile ' yazısı cıkıyor.. GİO'da iyi cihazdır ama bence blackberry'nin belirli bir popiliretisi var..

pelın_

Blackberry'nin bi havası var mesela facebookta birşey paylaştığında blackberry ile ' yazısı cıkıyor.. GİO'da iyi cihazdır ama bence blackberry'nin belirli bir popiliretisi var..

daha ben bı nete gıremedım bu lanet tlf dan yaaa

nalcam22

Üye
Blackbery ve iponu zaten gösteriş meraklılarıalıyo

Masha

Üye
Ben ikisinide tercih etmem ama Samsung'un son zamanlarda adını davalardan başka bir yerde duymuyorum pantent olayları falan. Blackberry hiç bir şekilde davalarda falan görmedim duymadım ismini. Kullanışlı bir telefonda. Ben Blackberry derim.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Blackberry Samsungla değil yarışmak yanından bile geçemez.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
ya şuan 1 aydır falan galaxy gio kullanıyorumda msj atarken falan kasıyo bazen mms alıp gönderemiyorum ayarlarıda yapılmıyo :S arada ekran kilidinde takılıyo uzun süre ve bya yavaş kapanıp açılıyo gibi o yüzden onu satıp bb alıyımmı diye düşünüyorum

61semih

Üye
aynen katılıyorum iş telefonuda ne oluyorki mail alıp atabılıyorsun e neredeyse butun cıhazlarda bu ozellık zaten var,anlamıs degılım su rım takınrısını bı furya gıttı ama sırket zor gunler yasıyor

__xXx__

Üye
ah be kardeşim daha havalısı çıktı artık bişi paylaşırken 3310 ile yazısı çıkıyor çok ciddiyim

lcax31

Üye
    Konu Sahibi

bu konuda bişi sölicek ?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
sattırmak için tek yol, inanıp da alanlara üzülüyorum. Bence hakediyor zor günler yaşamayı ama 2012'de çıkacak olan yeni işletim sistemleri belki onları kurtarır.

lolaman

Üye
Blackberry alınmaz ya diğer telefonlarla aynı özellik başka hiç bir özellik yok sadece çok tuşlu olmasını kullanıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...