Haber Blackberry Priv, firma tarafından resmî olarak doğrulandı!

Jus7ice

Üye
Yerim ben o telefonu çok iyiymiş be
tasarım hoşda kızak biraz bozmuş işi..
alttaki resimdeki telefon da çok hoş gerçekten nokia yapsa alırım vallaha
Kızak derdini en iyi e250 kullananlar bilir

Tepkiler: ___kaptan___

Jus7ice

Üye
çABUK aRıza Ver,r
Bana da öyle geliyor yıl olmuş 2015 ona da birşey düşünmüşlerdir inşallah
Ben de E7-00 hangisi diyordum bu candır be

Tepkiler: ___kaptan___ ve DarkredBlue61
Bana da öyle geliyor yıl olmuş 2015 ona da birşey düşünmüşlerdir inşallah

Ben de E7-00 hangisi diyordum bu candır be

halen elimde siyah bir E7 var ama dokunmatik sorunu var ekran değişmesi lazım 70 istiyolar :O Öyle duruyor evde Ama yukarda da söylediğim gibi Nokia tarafından Android işletim sistemli bir E7 tarzı cihaz gelirse dakika durmaz alırım

Tepkiler: kaankulahli

Jus7ice

Üye
Yaptır bence baktım da sıfırına 550-700 arası fiyat biçiyorlar

Tepkiler: ___kaptan___ ve kaankulahli
Yaptır bence baktım da sıfırına 550-700 arası fiyat biçiyorlar
İstedikleri fiyatı biçsinler, ben 700 'ye sıfır aldım 1 hafta sonra satmak istedim kaç tane telefoncu gezdim bana 250-350 arası fiyat söylediler o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum zaten 3g şebeke sorunu var bulunduğumuz yerde Turkcell şebeke sorunu olmadığı halde E7 de hattım 3g çekmiyordu zaten 4G için cihaz değiştireceğim için yaptırmakta istemiyorum Ama ilerde işte olurda Nokia E7 tarzı cihaz çıkartır ve eski saygınlığına kavuşursa alırım

Jus7ice

Üye
Ben zevkine yaparsın diye demiştim

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
haber icin tsk

Tamam o zaman 70 lira verecek çok şey var aga
Keşke 70 ile kalsa El Sanatları olduğundan bizim bölüm ne 70 ler gidiyo, konu dışına çıkmayalım en iyisi

Konu için bi kez daha Blackberry'e Android platformunda başarılar

Tepkiler: kaankulahli ve Jus7ice

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Keşke 70 ile kalsa El Sanatları olduğundan bizim bölüm ne 70 ler gidiyo, konu dışına çıkmayalım en iyisi

Konu için bi kez daha Blackberry'e Android platformunda başarılar
Rica ederim . Bu haber bana ait değildi portaldaki konuydu . Bu konudan 4 saat önce ben açmıştım bir daha silinmemesi diieğiyle diyorum .

Kobu amacından sapmassa iyi olur hocam

Tepkiler: ___kaptan___

Buğra

Admin
Hocam son kez saptırıyorum . @Buğra hocam bu konuyu portaldan 4 saat önce açtım konum silindi , aynı başlıkla 4 saat sonra portalda gördüm. Portal alıntısı yaptım sıkıntı yok neden ?
önceki açtığın konuyu ben çöpe aldım geçen gün çünkü benzerini hatta aynısıydı galiba ben açmıştım daha öncesinde o sebeple

Tepkiler: kaankulahli

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
önceki açtığın konuyu ben çöpe aldım geçen gün çünkü benzerini hatta aynısıydı galiba ben açmıştım daha öncesinde o sebeple

Zaten benziyordu hocam . Durun göstereyim. bu

Bu dün açılan ve benim 2 saat önce açtığım konu (çevirim iyi değil belki benzerlik orada yaratmıştır, çünkü açıklamaya hisse değerlerini 1 satır yazabildim.

Bu da 2 gün önce açılan Portal alıntısı

Sizinki resim duyuru değil imiş yani burada portaldaki konuyu tanımlayanda da suç var gibi oldu. Konu başlığı yanlış

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ry-priv-adi-ile-pazara-sunulacak-h206808.html Bu da sizin 2 gün önce alıntıladığınız konu. Bugün de benzer bir konu daha açılşmış ceo telefonu tanıtıyor gibi. Yani o kadar benzer ki konular yurtdışı basını sürekli telefonu ön planda tutmaya çalışıyor. Basına para verilmiş gibi hissettim.
Hocam o konuyu açmamıza gerek yok dimi hep aynı şeyler çünkü