BlackBerry ile Youtube' a Girmek

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
BlackBerry ile Youtube' a Girmek
Aşağıdaki Mobile Luncher uygulaması ile, youtube videolarını telefonunuzda izleyebilir hatta dilerseniz kaydedebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emrryldzz, asdost, Silinen Üye 1929612 ve 3 diğerleri

alperen1313

alperen1313

Üye
teşekkürler paylaşım için ama bir ricam olacak yükleme yapılan cihazı da eklerseniz senirim saygılar

örnğin mevcut program bb storm 9000 e olmuyor...

--------------- Ekleme ---------------

bu ekran 8700 ekranı aslen

scorpio4765

Üye
kardeşim bende blackberry bold var kabloyla bağlayınca dosyayı nereye atıcaz ve nasıl yukleyicez yardımcı olursan sevınırım .

armies

Üye
selamlar bende bold kullanıyorum , opera 4.2 yukledim oradan m.youtube.com a girip istediğim videoyu izleyebiliyorsunuz , video izle butonuna basınca bir uyarı çıkıyor (sanırım guvenlikle ilgili) sonra blackberry media playerında oynatıyor videoyu ek bir düğmeye gerek yok

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar bende bold kullanıyorum , opera 4.2 yukledim oradan m.youtube.com a girip istediğim videoyu izleyebiliyorsunuz , video izle butonuna basınca bir uyarı çıkıyor (sanırım guvenlikle ilgili) sonra blackberry media playerında oynatıyor videoyu ek bir düğmeye gerek yok

selamlar
bunlara gerek kalmadan gereken görsellik storm da başarılı olmuştur..:sn::sn::sn:

bydoqan

bydoqan

Üye
çok işime yaradı sagol

evrenyeli19

Üye
bn yıne yapamadım numaranızı bırakbılırmısınız telden yardımcı olabılırmısınız bana ya da 0506 657 43 37 msj bırakın sıze donıyım ben nette fazla olmadıgım ıcın vıdeo lazım oluyor cunku bna:D

fcicek

Üye
merhaba bb 8320 Curve kullanıyorum. dosyanın uzantısı .jab olarak açıldı. ama desktop managerde .alx ve .ali uzantılı dosyaları arıyor. .jab uzantılı dosyayı seçtiğimde "bu uygulama cihazınızla uyumlu değil ve yüklenemiyor" uyarısı veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim. şimdiden teşekkürler

iSuat

iSuat

Üye
adresine girin videoları izleyin indirin programa ihtiyacınız yokki

haystars

haystars

Üye
arkadaşlar sizin ziplediğiniz dosya .jad dosyası bize .cod ve.alx dosyası lazım sanırım siz bbye atıp int.den jad dosyasını açıyosun çünkü indirme işlemi çıkıyo ve bende internet yok o yüzden indiremiyo şunun açılmış hali yokmu? (curve 8900)

anaxagorast

Üye
arkadaslar gercekten nasıl yuklenecegını bılen varsa yazsın storm ma yukjlenıyormu dosyayı atıyorum ama olmuyor

serhatakalin

Üye
Aşağıdaki Mobile Luncher uygulaması ile, youtube videolarını telefonunuzda izleyebilir hatta dilerseniz kaydedebilirsiniz.
Selam Arkadaşlar
BB kullanıyorum BIS üyesiyim Navigasyon Programı arıyorum,Yardımcı olursanız sevinirim.

ortiserhan

Üye
arkadaşlar bende bold kullanıyorum we opera yı kuramıyorum bunu kuran warsa nasıl kurduğunu bi açıklayabilir mi lütfen....

file manager pro'yu yukle...
kardeş bende de bold war we program yükleme sıkıntısı çekiyorum...mesela operayı yükleyemiyorum ya da skyfire ı...ayrıca internete girdiğimde bazı sitelerde sıkıntı yaşıyorum flash player filan yükle dediler onu da yükleyemedim...senin bu konularda bilgin warsa bana yardımcı olurmusun lütfen????

operayı nasıl yüklediğin konusunda bilgilendirirmisin...ben yükleyemiyorum da bende de bold war....program yüklerken sıkıntı oluyor yükleyemiyorum...

anaxagorast

Üye
selamlar
bunlara gerek kalmadan gereken görsellik storm da başarılı olmuştur..:sn::sn::sn:
arkadaslar bendede strom var ama bu programı yukleyemıyorum hata verıyor sureklı nasıl yapacagız bunu bır turlu olmuyor yardımcı olabılırmısınız lutfen

ege_lee

Üye
bende blackberry storm 9500 var. youtube ye girince videoları nasıl izleyebilirim?

alııhsan

Üye
8120 kulanıorum nasil yuklecegim yardim edermisiniz arkadaşlar şimdiden tsk ederim ii çalişmalar dilerim sizlere maxsicep ailesi

olgun.dagli

Üye
arkadaşlatr merhaba,

yeni bold kullanıcısıyım nette video izleyemiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz?

face yada youtube adobe yükleyin dior ama yüklenemiyor

yardım lütfen

raybak

Üye
Bende bb kullanıyorum youtube a gırıyor ama vıdeoyu acmıyor dns ayarı yokmu bunun ıcın operamını yüklü

Üst Alt