xplore ile zipten çıkan klasörleri C ana dizine atın ve private-200159c0-themes klasörünu silip restart yapın. Telefon açılınca bir süre ellemeden bekleyin telefonunuzun ekranları sıfırlanacak themes klasörünu sildiğiniz için.
linki yeniledim tekrar deneyip sonucu yazarsan sevinirim
- - - Eklendi - - -
yeniden yükleme yapmadan önce C sys bin "notifierharvester.dll" isimli dosyanın adını değiştirin mesela sonuna 1 koyun ve restart yapın sonra klasörleri ana dizine bırakın
linki yeniledim tekrar deneyip sonucu yazarsan sevinirim
- - - Eklendi - - -
yeniden yükleme yapmadan önce C sys bin "notifierharvester.dll" isimli dosyanın adını değiştirin mesela sonuna 1 koyun ve restart yapın sonra klasörleri ana dizine bırakın
dostum kendi telefonumda denedim sorun yok ama sende sorun çıkarıyorsa zorlamanında gereği yok, en iyisi birşey silme diğer konudaki widgeti yükle üzerine yazsın
ilk gri olanın miflerini linkde son değiştirdiğinin mifleriyle değiştirdim sis halinde toplayıp kurdum.blackbery olmadı sadece siyah oldu.şimdi bu verdiğini değiştireyim.lakin bu son verdiğinin mifi sanırsam
- - - Eklendi - - -
aynısıymış dostum.normal siyah halde.çok ilginç.o baloncuklar nerede acaba
ilk gri olanın miflerini linkde son değiştirdiğinin mifleriyle değiştirdim sis halinde toplayıp kurdum.blackbery olmadı sadece siyah oldu.şimdi bu verdiğini değiştireyim.lakin bu son verdiğinin mifi sanırsam
- - - Eklendi - - -
aynısıymış dostum.normal siyah halde.çok ilginç.o baloncuklar nerede acaba
- - - Eklendi - - -
buyur dostum.bir öncekinin üzerine düzenleyip sorunu halledip, signedledim.sorunsuz direk c:ye kurar,açıklaması içinde.konuya ekleyebilirsin.ikimize imzalı
birde signed yazmışsın ama themes klasörünu silmek gerekmiyormu? eğer gerekiyorsa signed olmasının bir anlamı yok çünkü, sistem dosyalarına erişim gerekir
birde signed yazmışsın ama themes klasörünu silmek gerekmiyormu? eğer gerekiyorsa signed olmasının bir anlamı yok çünkü, sistem dosyalarına erişim gerekir