Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
blackberry curve 9360
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naki
Üye
Konu Sahibi
blackberry curve 9360
blackberry curve 9360 almayı düşünüyorum kullanan varmı şarjı ne kadar süre gidiyo bi yardım etseniz
pasha14
Üye
9360 yeni curve galiba bende blackberry istiyorum ama forumda ki blackberry bölümü çok haraketsiz eğer bilgi bulursan , banada mesaj atar mısın ?
Muharremoter
Üye
Merhaba öncelikle cihazı öneririm inceliği ile öne çıkıyor sarj süresi ise 2g de 1.5 gün görürsünüz rahatlıkla
naki
Üye
Konu Sahibi
peki 2g de herhangi bi sorunla karşılaşırmıyım,ayrıca gün içinde en fazla 5-10 dk internete girerim pek telefonla uğraşan biri değilim fark edermi şarj konusunda..
demirhack
Üye
ben de bu hafta 1 adet aldım. Telefon çok iyi ancak şarjı 1,5 günden fazla gitmez..
ByAqustiC
Üye
artık son cıkan telefonlarda sarj sorunu malesef yaşanıyor..bunun en büyük nedeni de sanırım arka planda calısan facebook twitter whats up vs. gibi programlar bold 9900 ile arka planda hiç bi program çalışmadan 3 gün idare ettim şarj ile bu biraz da size kalmış bir durum bb ye has bi sorun değil bu tabi