Blackberry Curve 8900 mı Bold 9000 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

gokkoc

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Curve 8900 mı Bold 9000 mi?
Arkadaşlar avea'nın blackberry kampanyası kapmasında sizce hangisi almam daha ön planda olabilir bana yardımcı olabilir misiniz? Detaylı olarak konuşmakta isterim bu cihazları kullanan ve kullanmakta olanlarla

alperen1313

alperen1313

Üye
şahsen boldu u tercih ederim...
her ikisine kullandım

amedian

amedian

Üye
alperen cihazları sana zahmet bi kıyaslasana herhangi bir sorunla karşılaştınmı? neden bold :) benimde tavsiyeye ihtiyacım var arada kaldım hatta bir ara N97 bile girdi şeçimler arasına ama şu an yok :)

gokkoc

Üye
    Konu Sahibi
Bende daha halen karar verebilmiş değilim. n97 benimde listeme girmiş durumda. n97 yi ben bir arkadaşımda kullandım güzel bir telefon ama büyük tabi türkiyeye 12 ağustosta geliyormuş ve turkcell kontratlı olarak 3 seçenek sunucakmış. 24*99tl, 18*120tl, 13*163tl şeklinde

amedian

amedian

Üye
trcell getirdi hoş ama o kadar para etmez gibi geliyor banada :) 120 x 18 gibi bi planının olması lazım en mantıklısı dışarıdan bb getirtmek ama hangi model 9000 ~ 8900 :D

gokkoc

Üye
    Konu Sahibi
dışardan getirmek derken nasıl olacak ger.i amazon.com adresinde fiyatlar çok uygun ama tam olarak sistem nasıl çalışıyor bilinmediği için insan ikilemde kalıyor

amedian

amedian

Üye
eger yurtdısına cıkan veya gelen bir tanıdıgın varsa cıhazı getiriyor yanında faturada olması gerekiyor sanırım herhangi bir trcell bayisine gidip telin kaydını gercekleştiriyor güle güle kullanıyosun :) ingiltereden arkım gelecek curve orada 260pound veya bold baska bir yerden (o biraz pahalı ing.de) araştırmak lazım acıkcası 700-800 TL üstünde tele para vermek için aylık 7000-8000 gibi para kazanmak lazım, ben acıyorum artık acıkcası

Üst Alt