BlackBerry cin malı alsam mı yardımm..;!

Sponsorlu Bağlantılar

deepdarker3

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry cin malı alsam mı yardımm..;!
arkadaşlar adam cin malı blackberry satıyor orjinalden farkı yok her sey aynı alime aldım her sey on numara calısıyor ama kararsızım cın malı oldugu ıcın adam 250 ye sıfır satıyor bana 3 taksıt yapacak sizce alsam mı kullanıcı hatası hariç butun hataları karsılarım dedı adam bana

• Beğen
Tepkiler: cyanide86

lanetli_02

Üye
ben 175 e aldımm herşey aynı uzun zamandan beri kullanıorum bi sorun çıkarmadı süper bi telefon herşey aynı bence almanı tavsiye ederm ama fiyatı yüksek sölemiş

popi_1

Üye
Bencede al herşeyi aynı wıfı kamerasıda ıyı fenadegıl orjınallerınde donma oluyor. fazlası bıle var hatta cıft sım kart ve televızyon:)

cefriohm

Üye
Sadece wi-fi ile internete girmiyor.Diğer özellikleri , hatta görünümü mükemmel yapmışlar.Bende 170 tl ye aldım

centurycop

Üye
150 tl aldım tv wifi çift kamera güzel

anne1234

anne1234

Üye
kardeş
çok para istemiş senden 150 maximum verilecek para ben aldım alo diyor ve biraz iyi bi takım özellikleri var yani sen bilirsin tabi çin malı telefon onu göz onune getir ben aldım pişman değilim her ne kadar chına malı olsada çünkü orjinalıne para yetmez minmum :aha:1.500 tlye :aha:

lgkg300

lgkg300

Üye
bunlara uygulama yüklenmiyor diye biliyorum ne java ne de symbian platformunda ki uygulamalar yüklenmiyormuş tabi karar yine de senin ama tavsiye etmem elinde kalır. yani ilerde satarsan beş para etmez

ToxiC20

Üye
uygulama yüklenmiyor kısmı fasa fiso, telefonu aldığım adam 50 tl ver istediğin uygulamayı yüklerim diyor :) uygulamalar yüklenebiliyor

cyanide86

Üye
hacım bende sıfır var 150 liraa satim sana wifi tvli

bozve

Üye
bu telefonlarda mesaj sesine mp3 atanabiliyor mu

bth55

Üye
bizim burda 100 TL

pelın_

hepsi bır dıyıldır mesela benim bı cin tlf vardı ok dandıktı :)
ıyı düşün

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
aklın warsa çin malı alma derim.

bold_9700

bold_9700

Üye
ben kullanıyorum harika bir telefon internet ayarlarını yaptığın zaman operatörünün internetini kullanabiliyosun tv iyi çekiyor kamerası çok iyi olmasada iyi denebilecek kapasitede ikisinide kullanabiliyosun kameraların wifi kullanılabilir onda bir sorun yok uygulama desen istemedğin kadar yüklersin eğer ki java ise ben al derim :)

bygokhan

bygokhan

Üye
ben kullanıyorum harika bir telefon internet ayarlarını yaptığın zaman operatörünün internetini kullanabiliyosun tv iyi çekiyor kamerası çok iyi olmasada iyi denebilecek kapasitede ikisinide kullanabiliyosun kameraların wifi kullanılabilir onda bir sorun yok uygulama desen istemedğin kadar yüklersin eğer ki java ise ben al derim :)

almak isteyene 100 tl ye sıfır.. herşeyi çalışıyo wifi tv kamera fm muzik 5456888820

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Askadas ta çin malı bold vardı aynı ateri gibiydi telefon :zuhaha:

Üst Alt