Blackberry Büyük Sorun !!!!!!!!!!!!!1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakbey337

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Büyük Sorun !!!!!!!!!!!!!1
Merhabalar ben blackberry curve 8520 kullanıcısıyım.Cep telefonundan wifi ile bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor.İnternet paketim varken internete bağlanıyor.Blackberry App World e giremiyorum sorun çıkarıyor.Windows live messengere giremiyorum sürekli hata veriyor servis sağlayıcınızla görüşün diyor.Özellikle wifi en büyük sorunum wifi çözülürse bunlarında çözüleceğini tahmin ediyorum.Her siteye baktım denilenleri uyguladım fakat sonuç vermedi.BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM

sinan özgür

Üye
cok basit

ebedi-

Üye
bis paketi almalısın dostum;)

delta4598

delta4598

Üye
BIS / BES aboneliği , Wifi olmadan Blackberry browseri kullanabileceğiniz, OTA ve Barcode linklerinden yükleme yapabileceğiniz, Shangmail gibi uygulamalar ile mail alışverişi yapabileceğiniz daha önce denediğim ve çalışan bir yöntemi sizlerle paylaşmak isterim..

Öncelikle sistem yedeğinizi, en azından Servis kitaplarınızın yedeğini almanızı öneririm.

Blackberry cihazında;

Seçenekler > Cihaz > Gelişmiş Sistem Ayarları > Servis Kitapları

Servis kitapları açık durumdayken,

[ALT] basılı tutarak sırasıyla "S B E B" tuşlandığında ve ekranda "Legacy SB Restore Enable" mesajı beliriyor.

9550 için:

" legacy SB restore " yi enable yapmak isteyenlerin !?123 tuşuna basılı tutmak yerine her seferinde tek tek " !?123 " " 4 " , " !?123 " " ? " , " !?123" " 2 " , " !?123 " " ? " tuşlarına basmaları gerekmektedir.

Cihazı Blackberry Desktop Manager'a bağladıktan sonra,

Blackberry Desktop Software' de "Cihaz" sekmesinde "Geri Yükle" ye tıklayarak geri yükleme arayüzünü açıyoruz.

"Klasörü değiştir..." butonuna tıklayarak altta indireceğiniz ekli dosyadaki .ipd uzantılı Servis kitapları yedeğinin yükleneceği konumu gösterdikten sonra "Geri Yükle" ye tıklayarak işlemin tamamlanmasını sağlıyoruz.

"Wifi_Gprs_email.ipd" adlı servis kitabı cihaza kopyalanmış oluyor.

Daha sonra Cihaz ayarlarından APN ayarlarını yapacağız.
Seçenekler > Cihaz > Gelişmiş Sistem Ayarları > TCP IP ayarlarında,
APN ayarlarını aktif duruma getirerek kullandığınız şebeke için geçerli olan APN' yi (Vodafone ve Avea için; "internet" ) girdikten sonra kayıt ederek çıkabilirsiniz.

Bunun ardından hemeen deneme yapabilir Blackberry Browserinizi Güle Güle Kullanabilirsiniz :)

- - - Eklendi - - -

alıntıdır

alemci_09

alemci_09

Üye
Dosya yok hocam yenılenmesı gerekıyor

ozelayyildiz

Üye
teşekkürler bu sayede nete girebildim fakat wifi ile bağlanmama sorunu devam etmekte ... modemi bulmuyor bu nasıl çözülür acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt