Blackberry bold 9700 oyun tema vs

Sponsorlu Bağlantılar

[-ƉᾋƝҬἝ-]

Üye
Blackberry bold 9700 oyun tema vs
arkadaşlar elinde bold 9700 oyun tema ws olan burda paylaşabilir mi

• Beğen
Tepkiler: tsubasa_88

salihe71

Üye
Blackberry 9700 programlarını bulamıyorum yardım lutfen

• Beğen
Tepkiler: metehanozen
safakyasak

safakyasak

Üye
merhaba app worldü indirerek işlem yapabilirsiniz (free)

--------------- Ekleme ---------------

merhaba app worldü indirerek işlem yapabilirsiniz (free)

burdan indirip kullanabilirsiniz

hamitgul

Üye
Arkadaşlar ben yeni bb9700 aldım ama navigasyon bulamadım uyan bir navigasyon bilen varmı?

dante842

Üye
app world ne işe yarıyor??

benetton_

benetton_

Üye
ya arkadaşlar ben daha yeni bb sahibiyim ve bluetooth çalıştıramadım ne yapabilirim?? :(

çankırı_18

Üye
ekstraya girip bluetooth u açabilirsin:oke:

bu kadar basit :ehe

hızzzz61

Üye
arkadaşlar bb bold için tv programı yok mu? yardm edebilirmisiniz?

ozguretlec

Üye
Arkadaşlar ben yeni bb9700 aldım ama navigasyon bulamadım uyan bir navigasyon bilen varmı?

BB tarayıcın üzerinde aşağıda ki adrese girip Google Maps indirebilirsin. Tam olarak navigasyon programı değildir, ama işini görür..

ya arkadaşlar ben daha yeni bb sahibiyim ve bluetooth çalıştıramadım ne yapabilirim?? :(

Öyle tahmin ediyorum ki, Bluetooth'u çalıştıramamaktan kastın veri gönderip/alamamak.. Veri transfer etmek istediğin cihazla önce eşleştirmen gerekir, sonra göndermek istiyorsan gönderirsin, eğer veri almak istiyorsan "Ortam"a girip almak istediğin ilgili dosyanın başlığı üzerinde gelip BlackBerry (seçenek) tuşuna basıp "Bluetooth ile al" demelisin. Daha sonra karşı cihaz gönder komutuna basmalı..
Örn.: Fotoğraf almak istiyorsan, Resimler üzerindeyken "Bluetooth ile al" komutuna tıklamalısın..

muratoz2

Üye
Blackberry bold 9700 telefonm var faceye yada herhangi bir siteye girdiğimde resimleri açıyor fakat videoları yürütmüyor , ayrıca telefona oyun yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz

alabaca

Üye
Konu acılmıs ama kımse bır tane tema vs koymamıs

tanjusarıca

Üye
blackberry 9700 teması bulamıyorum nolur yardımcı olun :)

k.yigiter

Üye
blackberry 9700 bolda uygun navigasyon programları yok mu?
ı go my way
veya road 66 neden desteklemiyor
bu telefonla ilgili bi sürü sorun yaşıyorum aldığıma çok pişmanım sakın almayın

Körfez-41

Körfez-41

Üye
Samsung C3053 TV PRO Lzm

umt40

Üye
touchfacebook.com yaz tarayıcıya burdan gırdıgın zaman vı8deoları ızlersın oyun ıcınde app word u denemlısın yada formlardan bakarsan bulursun

ventoder

Üye
arkadaslar bb özellikleri yani oyun program maps nevigasyon tema tv radyo mp3 çalar gibi bircok özelliği app world den indire bilirsiniz yapmanız gereken tek sey app worlde uye olmak kolay gelsin..

oknrr

Üye
bb 9700 dokunmatık tusu bozulsa alternatıf olarak kullanabılecegımız tusları varmı klavyesınde yön tusları sadece dokunmatıkmı

g.armonica

Üye

bluetooth ile alışveriş yapacağın telefon için ilk olarak eşleştir cihazları sonra eşleştirdiin cihazdan herhangi bir dosya alımı yapman için resim yada müziğe gir ve seçeneklerden bluetooth ile al seçeneğine bas karşı cihaz ancak öylelikle gönderebilir sna herhengi bir dosyayı senin göndermende ancak eşleştirip sonra yollarsın onda pek bi sorun yok ama senin alman için o dediğimi yapmazsan asla herhangi bir dosya alamazsın ... inşallah yardımcı olmuşumdur. :)

fl0ral

Üye
arkadaşlar benim blackberry bold 9700 var ama program tema türü şeyleri bulamıyorum :angry:

Takipçi Satın Al

Üst Alt