Blackberry BOLD 9700 MEP Kod sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

teyko

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry BOLD 9700 MEP Kod sorunu
Telefonumun imei ve mep kodunu biliyorum fakat 10 kere yanlis mep kod girildigi icin kodu kabul etmiyor fabrika ayarlarina geri dondurdum yine cozum olmadi. Telefonu amerikadan aldigim icin AT&T firmasindan kilitli yardimiz icin sagolun

• Beğen
Tepkiler: yalcn-22

skay_1963

Üye
Imei no: xxxxxxxxxxx ulke ingiltere sirket O2. Pin: 2529D3AB.. MEP kodunu bilgisayar olmadigi icin programi kurup alamamadim simdiden tesekkurler..

telefonda turkcell ve vodafone sim kartlarini kullanacagim.. telefon modeli: Blackberry 8800... lutfen simlock kodunu yazar misiniz

arad103

Üye
xxxxxxx :imei
MEP-04104-007:mep
modelim 9700 turkcell hat kullanıcam teşekkur ederim

safakyasak

safakyasak

Üye
arkadaşlar imei numarası vermeyin lütfen,daha sonra klonlanıyor

akkus325333

Üye
02164589797 kardesım ara bu numararayı yardımcı olsunlar buraSI BLACBERRY YETKILI SERVISIDIR.

uNReaL9700

Üye
merhaba arkadaşlar bende bundan 3 ay önce çin blackberry bold 2 9700 almıştım..şimdiye kadar bütün hatları çok rahat kullanabiliyordum ancak dün telefon sim kartı taktığımda geçersiz sim uyarısı vermeye başladı :(( bunu nasıl çözerim..aramalarım sonucunda imei den kaynaklanıyor sanırım :(( bunu nasıl çözerim arkadaşlar bilgisi olan lütfen paylaşsın :(

keopsm

keopsm

Üye
Arkadaşlar bende de blackberry 9700 vardı Vodafonedan alınmış. Vodafone aradım mep kodunu veremeyeceklerinin söylediler. Bende blackberrymep.com sitesine girdim. 15 usd karşılığında size mep kodunu gönderiyorlar.Bilginizr

Üst Alt