Blackberry Bold 9000 Arıyorum (Nokia 5800 Takaslı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir1903

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Bold 9000 Arıyorum (Nokia 5800 Takaslı)
Arkadaşlar elimde temiz kvk garantili kutulu faturalı 5800 bulunmaktadır ... Temiz , kutulu ,faturalı,kvk garantili blackberry bold 9000 almak istiyorum ... 5800 üzerine 200 lira verebilirim.Düşünen olursa bana site üzerinden mesaj atabilir ...
NOT:Az da olsa 5800 üzerine vereceğim parayı artırabilirim ama lütfen abartı rakamlar yazmayın...saygılar... :oke:

efedelibass

Üye
BLACKBERRY bold 9000 var bende de hiç tasiye etmem proğram sorunu cok yaşıyorum.imkanın varsa n97 al derim kardeş.pişman olursun :nono:

okumus_43

okumus_43

Üye
Katılıyorum arkadaşa. 5800 mislice Bold tan daha iyi sen bakma görünüşüne onu da kullandım 5 para etmez...

emir1903

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önerileriniz için ço teşekkür ederm...Gerçekten 5800 özellik bakımından çok iyi bir cihaz...Fakat kendimi bildim bileli symbian işletim sistemi kullanıyorum ve artık iyice bıktım...Yani en iyi symbian cihazını bile kullanmak istemiyorum...Yinede önerileriniz için teşekkürler...

fieldyrc

Üye
temız kayıtlı bı bold bulursan bnce al bnde bold 9000 kullanıorm cok guzel bı telefon goruntu kullanıs klavye ınternet olyı cok super bıs e uye olursan sarjı bıtene kadar elınden dusurmessın. hiç bi telde olmayan messenger seklı, facebook, twıter sayfa olarak dııl uygulamaa olar kulanıslı we iphoneden kalıtelı bu uygulamalar. bnce cok guzel bı telefon kesınlıkle al derım 5800 bnce ıphone cakması yawas bı telefon.iphone de kullandım blakberryde bnce boldun karızması ıphonede yok

deliaziz

Üye
bende bold var arkadaşım. Yurtdışından gelme. Kaydını yaptırmadan gitmişler. dülşünürsen , tüm kutu içeiriği ile duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...