ANIL
Admin
Blackberry 9720 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
2013 başında duyurduğu Blackberry 10 mobil işletim sistemi ile dikkatleri üzerine çeken, Kanada kökenli akıllı telefon ve tablet devi Blackberry, ayrıca bu işletim sistemi üzerinde çalışan Blackberry Z10 ve Blackberry Q10‘u da resmi olarak duyurmuştu.
Diğer taraftan daha sonra Blackberry Q5 akıllı telefonunu da sunan firma şu anda 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek Blackberry Z30 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Her ne kadar Blackberry 10 cihazlar sunsa da firma Blackberry 7 işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon da sunmayı ihmal etmiyor.
Blackberry, yeni bir akıllı telefonu daha resmi olarak duyurdu. Yeni akıllı telefon Blackberry 9720 olarak adlandırılmış. 2.8″ büyüklüğünde ve 480×360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Arka yüzünde 5MP kamera bulunduran akıllı telefon 512MB sistem belleği sunarken, işletim sistemi de Blackberry 7.1 olarak belirlenmiş.
Henüz fiyatı ve çıkış tarihi olarak kesin bilgi bulunmayan Blackberry 9720 ilerleyen haftalarda Avrupa, Asya ve Latin Amerika‘da satışa sunulacak.
Blackberry, yeni bir akıllı telefonu daha resmi olarak duyurdu. Yeni akıllı telefon Blackberry 9720 olarak adlandırılmış. 2.8″ büyüklüğünde ve 480×360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Arka yüzünde 5MP kamera bulunduran akıllı telefon 512MB sistem belleği sunarken, işletim sistemi de Blackberry 7.1 olarak belirlenmiş.
Henüz fiyatı ve çıkış tarihi olarak kesin bilgi bulunmayan Blackberry 9720 ilerleyen haftalarda Avrupa, Asya ve Latin Amerika‘da satışa sunulacak.
[video=youtube;S9eTpojlWF8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S9eTpojlWF8&t=0[/video]
Blackberry 9720 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu